Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

ISTINA O LJUBAVNOM TROUGLU

Nevena: "Sindin bivši je bio
opsesivno zaljubljen u mene!"

Autor: Puls | 15.04.2013 - 10:36:00h | Komentara: 0

Marijana Mićić i Miki Đuričić ugostili su juče Nevenu Milićević i Uroša Ćertića u "VB magazinu".

Uroš Ćertić

Uroš Ćertić | Foto: PR

Zanimljivo je to što je mladi kaskader, po ko zna koji put negirao intimne odnose sa Avom Karabatić, te da su seks simulirali i da je bilo samo maženja i pipkanja.
"Češkali smo se, mazili, a to što vi mislite, spavanje na ramenu je bilo. A i da je bilo nešto, ne bih rekao, a nije", pokušao je da ostane zagonetan Ćertić i dodao kako je Karabatićeva imala taktiku.

Kaskader je rekao i kako devojku nije imao, da je nema ni sada, a na pitanje Marijane da li je zaljubljen u Soraju, Ćertić je rekao da nije.

Čini se da Uroš ni sam nije siguran u koga je zaljubljen, sa kim je spavao, i da li je devojku imao...

Nevena Milićević (30)

Nevena Milićević (30)

Nevena Milićević govorila je obračunu koji se dogodio u kući na Košutnjaku, kao i o odnosu sa bivšim dečkom Ivane Stamenković Sindi.

"Ta osoba ne zaslužuje da je uopšte pomenem", rekla je Nevena misleći na Sindi.

"Njen bivši momak bio je opsesivno zaljubljen u mene, a kada je prešao granicu morala je da se upetlja i moja porodica. Taj period bio je posebno težak za mene, majka mi je tek došla sa hemoterapije."

Dok je Nevena pričala o "modelsici", Uroš ju je prekinuo rekavši da nije fer da se priča o Sindi kada nije u studiju i ne može da se brani.

Gošće "VB magazina" su bile i Mira Škorić i Tatjana Vojtehovski. Mira je istakla da joj je Maja najsimpatičnija ukućanka, jer se poznaju 20 godina, te da je Nikolićeva vrlo iskrena osoba, ali i da ne veruje da je zaljubljena u Slavka.

Tanja Vojtehovski, bila je vrlo iskrena - ona smatra da je Sindi s namerom iritirala Nevenu i žao joj je što i Sindi nije izbačena iz kuće na Košutnjaku.

Veliki Brat spremio je "Igru istine". Uživo je uključio Ivanu Stamenković Sindi, koja je rekla kako netrpeljivost između nje i Nevene ne datira od pre ulaska u kuću, te da je čak mislila da će biti prijateljice. Dodala je i da je atmosfera mnogo bolja od kada je Nevena izašla.

U ulozi numerologa našla se Katarina Vučetić.

"Tuča između Nevene i Sindi bila je neminovna, Ava i Uroš su nikakav spoj, dok je veza Uroša i Soraje sudbinska, ali će ostati prijatelji."

Katarina je dodala i kako će Ava i Željko nastaviti vezu i nakon izlaska iz kuće, a da prema brojevima Top i Soraja idu do kraja.

I još iznenađenja....

Veliki Brat uključio je Avu Karabatić uživo u studio. Ona je imala priliku da popriča sa Urošem Čertićem koji joj je čestitao na pobedi na "Balkan song kontestu" ali i prokomentarisao kako vidi da ona uživa i da se zaljubila..

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP