Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

POSLANICA ŽELI SARADNJU SVOJE SESTRE I NIKOLIĆEVE

Nevena: Volela
bih da se Sindi
i Maja udruže!

Autor: D. Petrović | 02.04.2013 - 14:18:00h | Komentara: 3

Rešenje problema u sukobu Makedonke Anete Nakovske, koja „zastupa“ Nevenu Miličević, i Ivane Stamenković Sindi poslanica Nevena Adžemović vidi u ujedinjenju svoje sestre i Maje Nikolić! To ne treba da čudi ako se zna da su partije pevačice (SNS) i bivše modelsice (NS) u koaliciji, te uzdanica Velje Ilića priželjkuje ovakav savez i u kući u Košutnjaku.

Traži odgovore od ministara: Nevena Adžemović

Nevena Adžemović u Skupštini | Foto: Emil Čonkić

Nevana Adžemović

Nevana Adžemović u opuštenom izdanju | Foto: Goran Srdanov

 

„Volim Maju, cenim je.
Žena se bori za svoju decu.
To mnogo govori o njoj”, kaže
Adžemovićeva za „Alo!”

- Videla sam da je ova Makedonka napala Ivanu zbog Nevene Miličević, koja je očigledno nesposobna, pa joj je ova drveni advokat. Ali, Ivana je jaka, izdržaće sve. Nisam videla da je Maja stala na Ivaninu stranu, ali bilo bi dobro da se njih dve ujedine, što da ne? - smatra Adžemovićeva i otkriva svoje mišljenje o koalicionoj partnerki.

- Ja volim Maju, cenim je. Žena se bori za svoju decu. To mnogo govori o njoj - kaže Nevena Adžemović, koja tvrdi da je Sindi htela da vrati dug iz prošlosti Miličevićevoj.

- Istina je da je Ivanin dečko bio sa obe u isto vreme. Ne bih da otkrivam njegovo ime jer ne želim da od njega pravim nekog šmekera. Znam za tu priču jer mi je Ivana jednom pomenula tu Nevenu, a sad je htela samo da joj vrati za to. Međutim, vidim da su se pomirile i sigurna sam da je Ivana neće napasti, pa nije je ni prvi put napala, a pružila joj je ruku pomirenja, dok se Nevena ponašala kao uvređena mlada - kaže Adžemovićeva.

Maja Nikolić i Sindi

- Nije tačno to što je rekla Aneta, da je Ivana zla, ona se samo brani. Videli ste da Makedonka i Nevena pričaju da je moja sestra ljubomorna na Miličevićevu, a ja ne vidim zašto bi Ivana bila ljubomorna na bilo koga, ona ima ćerku, ima karijeru. Ona je ostvarena žena i divna osoba - kaže poznata članica parlamenta i tvrdi da njena sestra nema pretenzije da uđe u politiku.

Aneta: Sindi, nauči da pevaš!
Ivana: Evo ti titula i pevačice i kuvarice!


Posle svađe sa Nevenom, Ivana Stamenković je imala žešći sukob sa Anetom Nakovskom, koja je bivšu modelsicu prozvala jer je lenja, što je bio povod da razgovor ode drugim tokom.

Aneta Nakovska (39)

Aneta Nakovska

- Tebi se nisam obratila u životu, totalno si mi nebitna ličnost, razumeš? - vikala je Ivana, koju je Nakovska pokušala da isprovocira.


- Možeš da mi se obratiš kad naučiš malo da pevaš! - rekla je Aneta, na šta je nekadašnja modelsica imala odgovor.


- Da pevam? Ja nisam pevaljka, ja tebi dajem titulu velike kuvarice i pevaljke, ja sam model i ja promovišem modu kroz muziku, što se u selu ne uči - otkrila je Stamenkovićeva, koju je Maja Nikolić podržala.


- E, Sindi, hvala ti što ne moram da trošim reči, baš si car! - uključila se i neizbežna Maja.

Petra ljubi ekran kada vidi mamu na televiziji!

Svako ko je bar jednom gledao ovu sezonu rijalitija „Veliki brat“ mogao je da uoči da Ivani Stamenković ćerka Petra veoma nedostaje i da se često raspituje za nju, a njena sestra za „Alo!“ kaže koliko i Sindi nedostaje njenoj mezimici.
- Petri veoma nedostaje Ivana, puštam joj non-stop na „jutjubu“ VB, gleda i na televiziji, pa onda ljubi ekran i stalno pita kad će mama da se vrati kući. Ali, mi smo stalno sa Petrom, posvećujemo joj mnogo pažnje i veoma joj prija društvo mog sina. Oni su nerazdvojni i lepo se slažu - kaže ona.

Poslednji komentari
  • JA Vreme: 02.04.2013 14:48h

    Tako nam i jeste, zemlju vode sluge, poslove obavljaju NEPISMENI, a vredni trunu ili odlaze kao roblje u beli svet...sve lepo smisljeno...zakucace i vama mecka na vrata, ali tada se nadam da narod nece nasesti da za vas gine vise ikada..

  • Wert Vreme: 02.04.2013 16:50h

    Dodje zlo vreme kad pametni zacute ,glupi progovore ,a fukara iz mulja ispliva na povrsinu!

  • Milan Vreme: 02.04.2013 23:06h

    Hahahah ,druga slika poslanica Nensi u "opustenom"izdanju i to sa svadbe ispred Crkve u najkracoj suknji E moja zemljo,sa ovakvim polu pismenim protuvama ces daleko dogurati

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP