Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

PRETERAO

Osetio se dim marihuane: Piloti u avionu Džastina Bibera nosili maske sa kiseonikom!

Autor: Svet | 05.02.2014 - 18:00:00h | Komentara: 1

Nevolje za Džastina Bibera ne prestaju - piloti koje je on unajmio kako bi ga odvezli na Superboul prošlog vikenda, tvrde da su zbog silnog dima marihuane koji se širio avionom morali da nose maske s kiseonikom.

Džastin Biber

Pevačevo korišćenje narkotika je sve češća tema medija: Džastin Biber

U zvaničnom izveštaju oni napominju i kako su mladi pevač ali i njegov otac konstantno maltretirali stjuardesu koja je na kraju utočište potražila kod kokpita.

Kapetan leta tvrdio je kako je upozorio putnike, uključujući Bibera, da prestanu da puše marihuanu stoji u zvaničnom izveštaju. Kapetan je takođe tražio da putnici prestanu s maltretiranjem stjuardese a posle brojnih incidenata on ju je zamolio da ostane blizu kokpita. Stjuardesa je tvrdila kako su putnici, uključujući Bibera i njegovog oca, Džeremija Bibera, nju ekstremno vređali, pa više ne želi da ikad radi s njima.

U izveštaju stoji i kako su pilot i kopilot odlučili da nose maske kako ne bi udisali dim marihuane i kasnije bili pozitivni na drogu prilikom testova. Prilikom pretresa na aerodromu među Biberovim stvarima nije pronađena marihuana iako se navodno osećao njen jak miris, a kako niko od članova posade nije podneo žalbu, pevač i njegovo obezđenje nastavili su svojim putem.

Poslednji komentari
  • Nislija Vreme: 06.02.2014 14:20h

    Ovaj mali juri tu sudbonosnu 27 godinu kad su pojedini slavni umetnici zavrsavali svoje karijere na najgori moguci nacin... Mada kako zivi,ne verujem da ce da je doceka... Tako ce i ovaj mali da se predozira i posle ce svi da ga zale kako je jadan bio extra ali ipak nije mogao da se odupre porocima... Samo ne znam sta ce ostaviti iza sebe,koje hitove,koja dela on ima? Mada kad pogledam,tesko da je on zvezda,u odnosu na ostale umetnike ovaj je velika 0!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP