Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

ĆETKOVIĆ INSISTIRAO DA SE ALIBABIĆU OTKAŽE NASTUP U HOTELU U BEČIĆIMA

Sergej odbio da peva
sa Danijelom zbog skandala!

Autor: A. Radojević | 10.03.2014 - 13:11:00h | Komentara: 9

Iako su Crnogorci poznati po tome da brane svoje zemljake bili oni u pravu ili ne, to izgleda nije slučaj sa Sergejom Ćetkovićem, koji je odbio da peva sa Danijelom Alibabićem na Dan žena. Naime, bilo je planirano da njih dvojica zajedno nastupe u jednom prestižnom hotelu u Crnoj Gori, ali je Ćetković rekao organizatorima da neće nastupati ukoliko Alibabić bude bio u „istom košu“ s njim jer je na lošem glasu u narodu.

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković | Foto: Danijel Danilović

Iako je trebalo da zajedno
nastupe za Dan žena, bivšem
farmeru je dan pred nastup
javljeno da neće učestvovati, i to jer je Ćetković ucenio organizatore

- Danijel Alibabić i Sergej Ćetković su bili angažovani da pevaju u subotu uveče u hotelu u Bečicima i svi dogovori su prošli kako treba. Sergej je bio angažovan jer je miljenik žena, a Danijel da podigne atmosferu posle Ćetkovićevih balada.
Međutim, Danijel se šokirao kada mu je samo dan pred nastup javljeno da ne dolazi na pomenuti nastup. Sergej je, kako je obrazloženo, ucenio organizatore da neće nastupiti ako Danijel bude pevao sa njim. To je objasnio rečima da ne želi da pravi medijisku gungulu jer se u tom slučaju neće pisati o nastupu, već o ko zna čemu. On je smatrao da pored njega ne treba da bude pevač koji iza sebe ima skandalozan razvod. Pretpostavljam da Sergej nije želeo da peva sa Danijelom zbog medijskih napisa u poslednje vreme, a koji su se ticali odnosa pevača i njegove bivše supruge Jovane Nikolić - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak organizatorima.

Danijel Alibabić na aerodromu

Danijel Alibabić | Foto: Goran Srdanov

Kako bismo se uverili u istinitost ovih informacija, kontaktirali smo sa Danijelom, koji je potvrdio naša saznanja.

- Istina je, ali ne bih previše to komentarisao jer ipak poštujem Sergeja Ćetkovica i pored ovog njegovog gesta - izjavio je Alibabić za „Alo!“, a menadžer Sergeja Ćetkovića tvrdi da prvi put čuje za ovu priču.

- Ja to prvi put čujem kao njegov menadžer. Mi nemamo veze sa tim - izjavio je za naš list Dragan Popović.

Kolege podržale Danijela
Nakon što je Jovana Nikolić, bivša supruga Danijela Alibabića, izašla u javnost sa pričom da je pevač fizički maltretirao i optužila ga da je homoseksualac, mnoge poznate ličnosti su stale na njegovu stranu. Tako su mnogi na društvenim mrežama podržali Danijela, a optužili Jovanu, dok to sa Sergejom očigledno nije slučaj. Da li pevač nije želeo da ga prati loš glas, te nije želeo da pomogne Danijelu pevajući sa njim ili je nešto drugu u pitanju, nismo uspeli da saznamo.

Poslednji komentari
  • Marija Vreme: 10.03.2014 13:51h

    Opet Danijel sa izjavama, gospode vise je on u novinama sa bijednim pricama sta je jeo, sta je pio, sa kim je bio ... Sad i Sergeja uvlaci, batali da te zamolimo, nijesi ni vodu da mu nosis, pa i da je trazio to sto tvrdis u pravu je, nikada nije nastupao sa starletama zasto bi sada poceo.? I ne moras da ga postujes, dovoljno ga mi ostali postujemo, tako da PRODUZI DALJE!!!

  • Nikola Vreme: 10.03.2014 14:33h

    Neko gradi karijeru pesmama,a neko farmama i razvodima!Jos se taj neko potrudi da sroza ugled jednog gospodina kao sto je Sergej i to bas pred Eurosong.BRAVO ZA SERGEJA. JEDAN OD CRNOGORSKIH PEVAČA KOJI DRŽI DO SVOG RENOMEA, A I KVALITETA. ON NIJE ZA CIRKUS I ODLIČNO JE REAGOVAO, NJEMU NE TREBA REKLAMA TIPA "traži se dama koja je spremna da sa mnom jede sendviče".Alibaba neka i dalje pateticno,iz senke dotura skandal informacije novinarima.Vidi se koliki je to ljigavac i folirant zeljan medijske paznje.Sergeju zelim svako dobro na Eurosongu! PODRSKA SERGEJU !

  • Ludi ja Vreme: 10.03.2014 14:47h

    Zasto bi covek morao da ucenjujew organizatore? pa on je za ovog institucija,kad bude ima o takvu karijeru i takve hitove mogao bi da bude u kosu sa njim,ovako stvarno nema sta da trazi

  • Hana Vreme: 10.03.2014 15:07h

    Gde ima vatre ima dima.Nije Alibabic bas tako fin kao sto se predstavlja ili kako ga predstavljju prijatelji novinari.Vise ga brane u Srbiji nego njegovi u CG.Znaju ljudi ko je on.

  • KRSTA Vreme: 10.03.2014 15:15h

    A Alibaba brze bolje sve u novine.Samo da se pise o njemu.Upropascava coveku renome,jedan poturica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP