Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

PEVAČICA OTKRILA KAKO JE PODNELA FIZIČKI NAPAD U KUĆI VELIKOG BRATA

Sindi: Plašila sam se za svoj život u kući!

Autor: A. Radojević | 23.04.2013 - 23:20:00h | Komentara: 3

Ivana Stamenković Sindi ispričala je za “Alo!” kako je podnela udarce manekenke Nevene Milićević, kao i svoje strahove poslednjih dana u kući na Košutnjaku. Ona je priznala da joj je Nevena zadala veliku bol, kao i da se u pojedinim trenucima plašila za svoj život i bezbednost u rijalitiju.

Srećna je  što više nije  u VB: Ivana

Srećna je što više nije u VB: Ivana | Foto: RAS

- Ja sam htela totalno da poludim od toga haosa, od bacanja čaša, flaša. Na kraju sam se bukvalno plašila za svoju bezbednost u kući. Ja sam stvarno srećna što sam izašla, jer ne znam kako bih to podnela više. Poslednjih nedelja sam bežala i sklanjala se u ćoškove, samo da preživim - rekla je Sindi, a onda se osvrnula na okršaj sa manekenkom Nevenom Milićević, u kojem je izvukla deblji kraj:


- Dobro me je udarila. Bolela me glava tri dana posle toga. Ne znam kako je to u javnosti bilo predstavljeno. Ja sam rekla da ja ni dan danas ne znam razlog njene netrpeljivosti prema meni. To je kulminiralo njenim fizičkim napadom.
To bi nju trebalo da ispitate, jer ona je od početka u kući bila malo povučena, glumila je, nije htela da bude otvorena, da razgovara otvoreno o nekim stvarima, tako da za razlog njene netrpeljivosti prema meni bi trebalo nju da pitate - rekla je Stamenkovićeva, koju smo podsetili da je razlog najverovatnije njen bivši dečko koji je nakon veze s njom tri meseca boravio u apartmanu sa Nevenom Milićević.

Sindi tvrdi da ju je glava posle čupanja kose bolela tri dana

Sindi tvrdi da ju je glava posle čupanja kose bolela tri dana


- Ja ne znam šta je Nevena imala sa mojim bivšim dečkom. Samo sam je pitala da li je on razlog razlog njene netrpeljivosti prema meni, tako da bi ona to trebalo da objasni. Ne znam stvarno o čemu se radi - dodala je Ivana, koja je osim sa Nevenom, u lošim odnosima bila i sa makedonskom pevačicom Anetom Nakovskom.

- Aneta generalno ima problem sa devojkama koje izgledaju dobro, jer je ona nezadovoljna sobom. Mislim da nema svoj privatni život, što je jako tužno. Ona se ponaša kao da je kuća Velikog Brata njena. Mislim da bi ona umrla da je izašla umesto mene. Totalno se srodila sa onom kućom, što sa mnom nije bio slučaj - tvrdi Sindi

Nema ljubavi bez bola

Nema ljubavi bez bola

Ava je na Uroša ostavila posledice!

Izbačena ukućanka smatra da je Uroš Ćertić džentlmen, za razliku od Željka Stojanovića:
- Željko nije džentlmen jer je išao od devojke do devojke, pa kod koje upali. On je imao isti problem sa Avom kao što je imao Uroš, a ostao je u kući. A izašao je dečko koji je držao do sebe, koji je sedam dana bio zatvoren sa Avom u kombiju, što je na njega ostavilo psihičke posledice, pa je morao da reaguje tako kako je reagovao. A, dok Vendi napada Avu, Željko je ne brani, što bi trebalo jedan bivši dečko da uradi - kaže Ivana.

Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 24.04.2013 10:40h

    Bila je najgora. Velika torekuša. Dno dna!

  • senad od bosne Vreme: 24.04.2013 23:15h

    bravo sindi,bila si dostojanstvena...

  • drakce Vreme: 25.04.2013 07:20h

    Bila je uzasna,sa isfoliranim govorom,strokavom kosom i prljavim jezikom.Devojka ili zena ,dno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP