Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

FAMILIJA PODRŽAVA LABOVIĆEVE AKTIVNOSTI U „VELIKOM BRATU“

Sinovac: Slavko
se igra s Majom!

Autor: D. Petrović | 09.04.2013 - 15:43:00h | Komentara: 0

Glumac Slavko Labović neprestano se diči čojstvom i junaštvom u rijalitiju „Veliki Brat“, ali se ne može pohvaliti džentlmenskim potezima jer je najpre flertovao sa makedonskom pevačicom Anetom Nakovskom, a onda „pao“ na šarm Maje Nikolić, za koju je rekao da će spavati sa njom kad izađu, a njegov sinovac tvrdi da je reč samo o igri i da između njegovog strica i pevačice neće biti ničega jer je ona „budalasta“!

Slavko Labović

Familija je uz njega, a za ženu ne znamo... | Foto: Zoran Ilić

 

O Slavkovoj supruzi ne bih da pričam, ne znam ni da li će doći da ga sačeka po izlasku iz kuće, tvrdi njegov sinovac

- Sve to sa Majom je šala. Sve je zabava. Nije to ništa ozbiljno. Maja je smešna, budalasta i neće on ništa s njom - rekao je za „Alo!“ Slavkov sinovac Milorad Labović, koji je odbio svaku pomisao da bi njegov stric mogao da ima nešto sa Nikolićevom, a svakako ne seks po izlasku iz kuće Velikog Brata, iako je Labović to jasno rekao.

- Neće, neće. To sa Majom je samo igra - uporno je ponavljao glumčev bliski rođak, koga smo pitali i za Slavkovu suprugu, koja živi u Kanadi, i zamolili ga da nam otkrije kako ona komentariše njegovo ponašanje.

- O njoj ne bih da pričam, ne znam ni da li će doći da ga sačeka po izlasku iz kuće - oskudno je odgovorio Labovićev sinovac, koji nije siguran ni da će on otići da sačeka strica kada bude napustio kuću Velikog Brata, ali je siguran da ga čitava familija podržava u svemu što radi u popularnom rijalitiju u Košutnjaku.

- Ne znam zaista da li ćemo ga čekati, ali ga svakako podržava cela familija i u potpunosti smo uz njega - rekao je Milorad.

Nikolićeva: Ako Labovića ostavi žena, zvaće me!
Slavko Labović se izgleda pridržava svog obećanja da će seks sa Majom Nikolić imati kad izađu iz rijalitija, pa je, kada mu je pevačica uskočila u krevet, pobegao iz sobe, a ukućani su mu pevali “Biće belaja”, dok je ona ostala da likuje.

Slavko Labović

Slavko Labović i Maja Nikolić

- On kaže da je pravi muškarac, a pobegao je kad sam došla da mu šapnem nešto na uvo. Publika će ga izbaciti jer me je odbio. Slavko neće moći da me zove kad izađe iz kuće jer ću ja i dalje biti unutra. Taman će imati vremena da vidi na čemu je sa ženom. Ako ostanu zajedno, neće me zvati, ako ga ona ostavi, zvaće me - izjavila je Maja, a Labović je otkrio ukućanima:

- Dopada mi se što mi Maja kuva i pere veš i što je prijateljski raspoložena, ali mi se ne sviđa što pokušava da se zbliži sa mnom na intimnom nivou. Ja sam zauzet čovek i zaljubljen sam. Za sada je sve to bezazleno, ali ako pretera, moraću da je upozorim - kaže on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP