Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

POLITIČKA PROPAGANDA

Slavko izašao u
majici "Kosovo je Srbija"!

Autor: Puls | 30.04.2013 - 08:50:00h | Komentara: 5

Slavko Labović je ukućanin koji je sinoć napustio kuću "Velikog brata" i to u majici sa jasnom porukom!

Slavko Labović

Marijana ga je dočekala odmah po izglasavanji, prvo što je primetila jeste da je glumac izašao u papučama, a nije primetila nešto mnogo bitnije, a to je da Slavko izašao u majici "Kosovo je Srbija". Koliko smo obavešteni politička propaganda je zabranjena u rijaliti programima. Neverovatnije je to da produkcija nije reagovala ili je samo zažmurila...

Tvietraši su odmah uočili ovu poruku pa su je prokomentarisali na sledeći način:
- "Kosovo je Srbija" reče Slavko i ukrca se na avion za Dansku!

Podsećamo da su direktno nominovani ukućani, zbog kršenja pravila, bili Slavko, Vendi i Aneta, a nominovani, jer su dobili najviše negativnih poena su Top i Maja Nikolić.

Veče određeno za izbacivanje iz Kuće počelo je izvođenjem pesme iz „Brilijantina“. Izgleda da je Maja napokon dobila priliku da peva, dok su Soraja i Željko đuskali, a onda su nastupili Top i Maja Volk.
- Neko će večeras otpevati svoje – rekla je Marija na samom pošetku.

Dragutin Topić

Ovo je šesto izbacivanje po redu iz Kuće.

Marijana se obraća ukućanima. Milić je prokomentariso da su kao ludi bez nje. Voditeljka je pitala šta to Slavko ima nju da pita, pošto je čula da ima nešto da joj kaže, svašta nešto lepo. Slavko joj je rekao da nema šta da joj kaže, ali ako bude fina prema njemu, biće i on prema njoj. To je trebalo da bude razjašnjenje njihovih navodno nesuglasica.

Ukućani trenutno gledaju dešavanja u Kući. Jedino što su mogli je da se smeju kada su videli, odnosno čuli, kako Aneta i Vendi govore o nominacijama, a Slavko sakriva papir.

Maja Nikolić je mislila da je Slavko na papiru napisao nešto vezano za njen izgled, Soraja da je pisao o nominacijama, a Žarko da je napisao „kvazi lisca“ i Milića. Posle reklama očekujemo da će Slavko priznati šta je tačno napisao na papiru.

Idemo u Kuću.


- Slavko, da li hoćeš da nam kažeš sada, šta si napisao na papiru - pitala ga je Marijana.


- Sekiralo me je da neko bude kažnjen zbog mene, zato sam išao kod Velikog brata da smanji kazne Vendi i Anete, jer one nisu krive, a na papiru se nalazilo nešto privatno između mene i Vendi. To se ne tiče nikoga. A ako sam već kažnjen nema šta da lažem - glumac je nastavljao po svome.


Marijana je insistirala, ali Slavko se nije dao. Na to je Maja Nikolić dodala da je Slavko vara, jer ima nešto privatno sa Vendi.
 

Produkcija je onda sve iznenadila. Pustili su im snimak u kome Vendi i Aneta priznaju da su na papiru bila napisana dva imena. Na papiru su pisali "kvazi lisac" i Soraja. To je rekla Vendi, a onda ju je Marijana pitala kako to zna.

Kaže da nije lično videla, ali joj je rečeno. Slavko je dodao da on ne koristi termin "kvazi lisac", pokušao je time da se izvuče i insistirao da je pisalo nešto privatno.

Dok smo gledali pregled dana, imali smo priliku da vidimo kako je Ava napokon, posle nekoliko pokušaja, uspela da osvoji frizera kao nagradu. Pošto nije prošla par zadataka, Veliki brat joj je ovaj put dao tajni zadatak.

Treba da zagrli 5 ukućana, pri tom da zagrljaj bude obostran. Ava je zagrlila Vendi uz komentar da joj treba malo pozitivne energije, na šta joj je pevačica rekla da treba da se pokaje i da će sve biti super. Potom je zagrlila Nikolićevu, Milića, Slavka koji je u tom trenutku bio na traci i trčao. Nije joj smetalo što je glumac bio sav znojav, jer ipak feniranje joj mnogo znači. Za kraj je ostavila naravno Željka, za njega joj nije trebao nikakav izgovor.

Veliki brat

Nominovani ustaju, to su Slavko, Maja Nikolić, Vendi, Aneta i Top.


Marijana je pitala nominovane zašto treba da ostanu u Kući.


- Ne mislim da sam bolja od njih dve ili od bilo koga u kući (misleći na Vedni i Anetu) –rekla je Maja.
- O prednostima i manama odlučuje publika – rekla je Vendi.
- Nisam ni malo razmišljala o tome, ne ide mi pamet tamo – rekla je Aneta.
- Ja sam i pre nego što sam došao, izrazio da nisam došao sa očekivanjima da pobedim, tako da ja neću biti razočaran. Oslanjam se na osećaj pravde – rekao je Slavko.


- Pa ja sam u ovu kuću pozvan kao bivši sportista, a ušao kao suprug i tata – Top je bio kratak.

Došao je trenutak da saznamo kome je danas poslednji dan u Kući Velikog brata. Ko to neće uću u finalnu nedelju rijalitija?

Marijana je pitala Vendi da li se oseća kao vođa klana.

- Ne osećam se, priča je podeljena na dva dela, s jedne strane Aneta i ja, a sa druge strane Slavko sa nama. Mislim da je Aneta ovde kolateralna šteta. Evo neka ja budem krivac za sve - rekla je Vendi.

Voditeljka je Vendi rekla da ostane da stoji, a da se ne bi ponavljala situacija od prošle nedelje da Vendi stoji sa Majom, Nikolićeva seda. Aneta ostaje da stoji. Najveći aplauz se čuo kada je Marijana rekla da Top sedne. Ostali su da stoje Slavko, Aneta i Vendi. Sve je neizvesnije koja dva ukućana večeras izlaze.

Poslednji komentari
  • konculi Vreme: 30.04.2013 09:21h

    R KOSOVA je Albansko vampiri moze da nose maice i sa nadpisom srpija do tokija ali dzabe umreliste hijenskih vampircici kraj vase ere pijandure vampire i hijene!

  • Principielno Vreme: 30.04.2013 09:29h

    Šta ti je principielnost. Kao prvo: Patriotizam i politička propaganda nisu isto. Kao drugo: Svi oni kojima smeta natpis "KOSOVO JE SRBIJA" ni malo ne bi smetao natpis "KOSOVO JE ALBANIJA". Toliko o njihovoj principielnosti.

  • jocaa Vreme: 30.04.2013 11:06h

    kauboji su istrebili indijance na americkom kontinentu a sad su stvorili drzavu drugim indijancima na balkanu..radujte se al neznam dokle cete....

  • Stevan Vreme: 30.04.2013 13:37h

    Bravo za Slavka!Učinio je nešto,što mnogi iz Srbije,ne bi/smeli/!

  • nedjo Vreme: 01.05.2013 03:55h

    stalo njemu do kosova ko do lanjskog snijega

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP