Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

VELIKA TRAUMA

Soraja: Umalo me nisu oteli u Dubaiju

Autor: Kurir | 13.02.2014 - 11:15:00h | Komentara: 8

Vučelićeva u UAE doživela neprijatnost kada su je dva sumnjiva tipa u besnim kolima pratila od kluba do hotela

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić umalo nije kidnapovana u Dubaiju! S obzirom na to da se pomirila sa činjenicom da zbog svog seksi izgleda i provokativnog oblačenja često dolazi u nezgodne situacije, na putovanju je doživela šok, zbog čega danima nije bila pri sebi.
Bivša učesnica „Velikog brata“ tvrdi da su je u jednom klubu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vrebala dva sumnjiva tipa, koji su je pratili do hotela i čekali da izađe iz kola. Srećom, ona se obratila obezbeđenju, koje ju je bezbedno dopratilo do apartmana.
- Umalo me nisu kidnapovali! Neki momci su mene i drugaricu cele večeri posmatrali u diskoteci. Nisam mnogo obraćala pažnju na njih, ali mi je jedan dečko iz našeg društva nagovestio da ne skidaju pogled. Nije mi bilo svejedno. Kada smo krenule, oni su nas u besnim automobilima sa zatamljenim staklima pratili od kluba do hotela. Stale smo ispred ulaza, a oni su se zaustavili na nekih dvadesetak metara iza nas. Bile smo uplašene.
Vratar nam je prišao, rekle smo mu da su sumnjivi likovi u kolima, on je pozvao hotelsko obezbeđenje, a ti likovi su, kada su ih videli, upalili kola i samo prošli pored nas. Momci su nas dopratili do apartmana. Premrla sam od straha - priča Soraja:

- Tresla sam se, kolena su mi klecala i jedva sam stajala na nogama. Takvih likova je na sve strane. Oni kad vide zgodnu devojku, svašta im pada na pamet. Dva-tri dana sam bila u strahu.
Vučelićeva je inače odlučila da se preseli u Dubai jer ima više ponuda da radi kao foto-model i da zarađuje mnogo novca. U početku se premišljala jer još nije završila fakultet, ali na kraju je ipak pristala.
Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 13.02.2014 11:46h

    Kakav folirant! Bila bi ti presrećna da te kindapuju, ali samo da ne budu sirotinja nego da su puni love, kakve i tražiš!

  • ne gubi nadu Vreme: 13.02.2014 11:49h

    kad su prisli blize videli su da je greska

  • rada Vreme: 13.02.2014 12:01h

    Posto se ona stalno hvali kako je foto-model,znamo a i vidimo sta je radila od reklama po Srbiji i mnogo toga se i vidi na njenoj drustvenoj mrezi,ali bi za promenu volela da vidim koje ona to kampanje radi po Dubajiu.Mislim da je jasno ko dan ali bi ipak molila da nas vise ne smarate ovim vestima po raznim portalima jer vec postaje smesno i zalosno....

  • gavrilovic Vreme: 13.02.2014 14:49h

    hahaha...

  • Mile Vreme: 13.02.2014 17:12h

    Bolje beži glavom bez obzira Nema gore mesto na svetu za belo roblje !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP