Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

NE PODRŽAVAJU JE

Studenti Maje Volk protiv svoje profesorke zbog Velikog brata!

Autor: Puls | 25.04.2013 - 14:35:00h | Komentara: 5

Troje studenata Fakulteta dramskih umetnosti, kojima Maja Volk predaje na katedri za dramaturgiju, žele da se javno ograde od nastupa svoje profesorke u Velikom bratu!

Maja Volk

Maja Volk

Kako kažu, oni ne nastupaju u ime svih studenata kojima Maja Volk predaje, niti ispred fakulteta kao institucije, već ispred sebe samih, kao budućih dramaturga koji se ne slažu sa koncepcijom Velikog brata i učešćem akademskih profesora u takvim emisijama.

- Već početkom naredne sedmice uputićemo preko društvenih mreža, ali i pojedinih studentskih glasila objavu u kojoj se nas troje ograđujemo od izjava i postupaka profesorke Maje Volk u skaradnoj emisiji „Veliki brat“. Nije nam nimalo prijatno da gledamo našu profesorku, inače vrsnog pedagoga i divnog čoveka, kako pred kamerama i milionima gledalaca grize blatnjave cipele, ide okićena balonima, svađa se sa raznim starletama i raspravlja o broju muškaraca sa kojima je bila.
Ne sporimo apsolutno pravo profesorke Volk da učestvuje u programima u kojima želi, ali imamo i mi pravo da dignemo glas protiv toga. Mi smo profesorki Volk i pre ulaska u rijaliti Veliki brat rekli šta mislimo o tome i to smo učinili najdobronamernije - kaže studentkinja FDU Jelena, jedna od potpisnica protestne note troje akademaca FDU protiv učešća Maje Volk u VB.
Poslednji komentari
  • ZIKA PAUK Vreme: 25.04.2013 14:52h

    čuj profesorka...ko sve danas nije profesor

  • Andriana Vreme: 25.04.2013 15:34h

    Ma bre ona i nije ni za bolje.

  • vesna* Vreme: 26.04.2013 06:53h

    Studenti , ako je zaista volite koliko kazete i ako to nije samo prazna izjava (na sta meni licno lici) , vi onda ne bi ste izlazili u javnost sa svojim misljenjem , vec bi ga zadrzali za sebe . Obzirom da ste kako kazete , vec pre ulaska rekli profesorki da se ne slazete , NE ZNAM CEMU SADA OVA KAMPANJA ???? Ovo mi vise lici na osvetu profesorki, nego na bilo sta drugo . A da ima onih koji ce jedva docekati ,vidi se i iz ova dva komentara ovde . U jedno sam sigurna, vi sigurno necete dobiti 'osvetu' svoje profesorke - ona je osoba koja je mnogo radila na sebi i kod nje ta dimenzija gotovo da nepostoji ! Dragi studenti , ljubav i postovanje se iskazuje drugacije, a ne javnim LINCOM !!!!

  • Ceca Vreme: 26.04.2013 10:18h

    Cuj, ogradili se!! Od cega? Ko vas uopste i pita da li ste bili za njen ulazak ili ne u VB. Ona sigurno nije. Pod jedan zasto gledate VB ako vas pogadja kako se pojedinci ophode prema Maji Volk. Zena je fenomenalna, zna da se brani i prepametna je. Cim vas nije poslusala to treba na nesto da vam ukaze. ''Zivi i pusti drugi da zive'', ocigledno ili niste culi za ovaj moto ili ga ne prihvatate. S obzirom da ste studenti FDU trebali bi da imate malo sire poglede na svet. Bar ste to trebali da naucite od svoje profesorke.

  • Lana Vreme: 26.04.2013 12:27h

    Usla je u V. B. JER CE ZARADITI vise nego za tri godine kao profesor , a ima troje dece koje treba do kraja sama da izvede na put . Da li uopste mozete da zamislite kako bi izgledao ovaj serijal bez NJE , i KOLIKO JE PODIGLA NIVO ATMOSFERE ovog serijala ?!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP