Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

NEKONTROLISANO PLESANJE

Suze i "Harlem šejk" (VIDEO)

Autor: B92.net | 29.04.2013 - 13:50:00h | Komentara: 0

U kući Velikog brata se oseća približavanje finala, pa se svake večeri dešava nešto novo i uzbudljivo. Ovoga puta u pitanju je nekontrolisano plesanje u kostimima, a da sve ne bude samo veselo plakali su Vendi i Top

Harlem šejk u Velikom Bratu prodrmao ukućane...

Harlem šejk u Velikom Bratu prodrmao ukućane...

Ovog puta suze su odale Topića i Vendi. Jedino Avu je prošao nalet plakanja pa se požalila da joj fali seks. Vendi je direktno nominovana

jer se sa Anetom i Slavkom dogovarala oko nominacija. Ona je dugo bila u ispovedaonici i u jednom momentu se rasplakala. Vendi je "Velikom bratu" rekla da ne podnosi laž, prevare, niti malverzacije. Plakala je pošto se oseća prevarenom, jer Slavko nije priznao sve. Ona se požalila da je svašta u životu podnela, da nikada ni hemijsku nije ukrala i da je dete vaspitala da ne laže.
Pevačica je u ispovedaonici preuzela deo krivice na sebe i otkrila imena koja su bila zapisana na papiriću – Ava i Soraja.
Čak je i Slavko morao da poseti "Velikog brata" zbog griže savesti koju oseća. On je pokušao da opravda Anetu i Vendi, i objasni da one nisu krive za ispisani papir, već da je on na tom papiru zapisao nesto privatno, međutim, nije hteo da kaže šta.
Slavko se u jednom trenutku jadao Maji Volk, pravdajući se da je “nasankan”, i da on ne bi učestvovao u čitavoj priči oko nominacija, a da je papirić sa ispisanim imenima, odnosno dokazni material, “destruisao”.
Šta je bilo sa papirićem, jedinim validnim dokazom, ostaje misterija.
Ukućani su noćas uživali u specijalnoj projekciji trenutno najgledanijeg domaćeg filma "Skidanje" u režiji Koste Đorđevića, a potom su dobili zadatak da snime čuveni “Harlem šejk”. Naravno, za tu priliku, stigli su i kostimi životinja, veštica, i drugih neobičnih bića.
Prvo su svi ludo plesali u dvorištu, gurali jedni druge, vrištali. Potom su prešli u kuhinju, gde su slon i mačka (Željko i Žarko) zamenili glave na kostimima i naravno bili najveseliji i najvatreniji.
Ipak, prava zabava i "životinjski nagoni" su se probudili u spavaćoj sobi.
Pogledajte razuzdani "Harlem šejk".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP