Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

IZAZVALA POMETNJU U STUDIJU

Svađa Sindi i Marijane Mićić: Ljudi, ugasite je, mnogo priča! (VIDEO)

Autor: Life Content | 28.04.2013 - 21:15:00h | Komentara: 6

Ivana Stamenković Sindi gostovala je u emisiji ''VB magazin'' i izazvala pometnju u studiju. Tačnije, došlo je do verbalnog obračuna između bivše ''modelsice'' i voditeljke, Marijane Mićić.

Ivana Stamenković Sindi (33)

Ivana Stamenković Sindi (33)

Izbačena stanarka Velikog brata skoro sa vrata studija posvađala se sa Marijanom, kojoj je odmah rekla da se snimci rijalitija montiraju ali na njenu štetu, kao i da su ključne svađe između Nevene i nje isečene.

ss

Marijana Mićić | Foto: Dalibor Danilović

- Gore je kad nekom kažeš da je drolja nego da mu kažeš da ima celulit - rekla je Sindi, na šta je Marijana uzvratila kontraudarcem ''Jesi li to sve naučila napamet što pričaš sada?'', a potom  odgovorila da je ''gore reći da ima celulit''.

Sindi joj je odgovorila da je njena izjava prizemna, a Marijana je ponovo spremno reagovala ''Ja sam inače prizemna osoba''!

Prepucavanje u studiju je nastavljeno Sindinim komentarom da ne ceni ljude na osnovu izgleda, a Marijana joj je zamerila da ceni ljude na osnovu toga gde su rođeni. Nakon Sindinog pokušaja da se opravda i ostale goste u studiju prekida na pola rečenice, Marijana je skoro vrisnula ''Ljudi, ugasite je, molim vas, mnogo priča''.

Sindi je nastavila sa optužbama na račun Marijane i upitala je odakle joj pravo da govori da je ljubomorna, da bi potom voditeljka najavila blok reklama.

Poslednji komentari
  • Pedjoni Vreme: 29.04.2013 08:00h

    Sindi je extra riba i mogu samo da joj zavide naravno i Nevena je lepa verovatno ljubomora video sam spot Sindi vrh je ...

  • laserman Vreme: 29.04.2013 09:19h

    Ja sam, kako rece "umetnica" uvek bila pozitivna?! Slozio bih sa njenom ocenom aki je mislila na pozitivnu nulu.

  • Razum Vreme: 29.04.2013 10:27h

    Bolje bi bilo da je samo cutala,ovako se bas predstavila....kakav vrh,dno.

  • Zoran Vreme: 29.04.2013 11:15h

    Sto se tice ovih kvazi emisija poput velikog brata, farme i zvezde granda ne znam cemu prasina da li gledati ili ne. Imam daljinski i ja licno ne gledam ali zena polude gledajuci, valjda nema sta da radi. Nije bitno, hocu da napisem i ovako nesto treba nasem napacenom narodu a ko ne zeli da gleda tu je daljinski pa gledajte sta hocete.

  • TRN Vreme: 29.04.2013 14:42h

    cinjenica je da marijana -navodna glumica koju nigde glumila nije- lose radi posao voditelja...tako na maricevoj happy tv postoji jedna jos gora voditeljka -jelena holc halc kako se vec zove- koja je navodno i glumica...sve u svemu kao to je neka nova vrsta voditeljki koje ne rade ni jedna posao valjano a hvale se svojim multipraktik sposobnostima-naravno one rade onako dobro kao i multipraktik kupljen na buvljaku sklopljen u nekom podrumu u nekoj nedodjiji-Pri tom uopste ne branim Sindi, pokazala je i lice i recnik u VB

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP