Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

SPREMITE SE

Sve o festivalu Rock@EXIT!

Autor: A. O. | 09.06.2014 - 22:28:00h | Komentara: 0

Pravo letnje vreme, vedro nebo tvrđava i ljuti rokenrol više su nego dovoljni razlozi da sredu, 11. jun provedemo na festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu!

Za svega dva dana, Queens of the Stone Age dolaze u Srbiju pravo sa vodećih evropskih festivala, a na rokenrol slavlju pridružiće im se i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor!

Mapa festivala

Mapa festivala (klikni za uvećanje)

Ovim i zvanično otpočinje velika EXIT AVANTURA, nezaboravni festivalski doživljaj koji nas pored festivala Rock@EXIT 11. juna vodi i na EXIT FESTIVAL 10-13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi i na Sea Dance Festival 15-17. juna na plaži Jaz kod Budve.

ROCK@EXIT festival otvoriće svoja vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi u sredu, 11. juna već u 18h, a posetioce u 18.20h očekuje nastup sastava Repetitor, jednog od najzanimljivijih novih bendova domaće scene. Sledeći na repertoaru je bend čvrstog zvuka, poznat po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima, Ritam nereda, koji će binu osvojiti u 19.10h. Za njima slede Eyesburn, jedan od najuticajnijih hardkor/rege sastava u region, koji će nastupiti u 20h. Bend koji simbolizuje srpski rok, Partibrejkers, dodatno će zagrejati atmosferu u 21.05h, da bi, konačno, dugoočekivani koncert Queens of the Stone Age počeo u 22.30h!

Rock@EXIT: pohitaj-proskitaj!
Pozivamo sve posetioce ROCK@EXIT festivala da na Tvrđavu dođu odmah po otvaranju kapija jer ih pored nastupa sjajnih bendova i lepog vremena očekuje i niz zanimljivih dodatnih sadržaja. Ljubitelje čvršćeg zvuka obradovaće ART MARKET, jedinstvena rokenrol pijaca nalik najboljim evropskim ‘second hand’ šopovima, koja će pored berze ploča ponuditi posetiocima unikatne i vintidž krpice.

Pored Art marketa, ROCK@EXIT predstaviće i izložbu instalacija i skulptura studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, a posetioce očekuje još niz iznanađenja na samom festivalu!

Šta sve Queensima treba za nastup u Novom Sadu?
Kao i sve velike zvezde i Queens of the Stone Age imaju neke nesvakidašnje zahteve za nastup u Novom Sadu. Kada je hrana u pitanju ključno je - domaće, a kreativno! Rok bend su veliki ljubitelji lokalne kuhinje, te su za glavni obrok tražili izdašnu hranu iz kuvara naših baka, sve začinjeno svežim začinima i izdašnim parčetom mesa.
Čini se da trend veganske i vegeterijanske ishrane nije suviše potresao Amerikance jer su, pored napomene da imaju nekoliko ljubitelja ovakvog načina ishrane u ekipi, izričito podvukli da ovo ne znači da trpezu treba pretvoriti u hram veganizma i da ukusne domaće ćufte ni na koji način neće ugoziti njihove kolege! Članovi benda su čini se, strastveni ljubitelji ljutog jer su im halapenjo ljute papričice neizostavan element svakog obroka, pa čak i doručka. Verujemo da to itekako ima veze s njihovim zvukom!
Članovi sastava su pravi hedonisti i zahtevaju čitav niz žestokih pića, domaćeg vina, lokalnih piva, kao i energetskih pića koja će sa svim tim mešati, te nije ni čudo što je na listi zahteva i šumeći aspirin, koji im je verovatno potreban da bi se sutradan okrepili. Jasno je da će od žestokih pića pre svega biti posluženi - rakijom!

POMOZI - Zajednička akcija EXIT fondacije i Fonda B92 za prikupljanje humanitarne pomoći za ugrožene od poplava

Fondacija Exit i Fond B92 pozivaju sve posetioce Rock@EXIT festivala da ponesu paštete, sardine, mesne nareske i drugu konzerviranu hranu i učestvuju u zajedničkoj akciji za pomoć ugroženima u poplavama. Na samom ulazu na festival, odmah pored pulta za prodaju karata, biće smešten humanitarni štand, gde će svi posetioci od otvaranja ulaza pa do 22h moći da ostave svoju donaciju. Sva prikupljena pomoć namenjena je žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!

Nabavi kartu što pre!
U prodaji su ulaznice po ceni od 1.499 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP