Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

RAZOČARAN?!

Topić: Jedva sam čekao da odem sa žurke!

Autor: B92 | 09.05.2013 - 11:59:00h | Komentara: 15

Svakako najviše razočarani učesnik "Velikog brata" Dragutin Topić tri dana po završetku rijalitija odmara se u krugu porodice, pitajući se ko je to glasao za Žarka Stojanovića.

Dragutin Topić

Dragutin Topić

Tope, evo prošlo je nekoliko dana od finala. Da li si sabrao utiske?
- Jesam. Odlično se osećam. Sa porodicom sam, evo sad ćemo da izvedemo ćerku u šetnju. Nisam razočaran i stvarno se dobro osećam. Nisam pričao sa suprugom Biljanom o tome. Mi smo imali lepših stvari kojima smo se bavili, a o “Bratu“ nismo razgovarali uopšte.
Ipak, videli smo da ste brzo napustili žurku.
- Pa, da. Nikad nisam voleo da se eksponiram. Ispoštovao sam produkciju i to je bilo dovoljno. Jedva sam čekao da idem kući.
Kakve reakcije dobijate iz stvarnog sveta sada?
- Ljudi mi prilaze na ulici, grle me, čestitaju mi. Još mi niko nije rekao da nije glasao za mene, a niko mi nije rekao ni da je glasao za Žarka. Ipak, to su druge priče.
 
Poslednji komentari
  • SM Vreme: 09.05.2013 12:19h

    Ja sam glasala za Zarka i svi moji prijatelji! Opet pokazujes koliko si los covek i ne umes dostojanstveno da podneses poraz! Zamoli VB da te pusti u ispovedaonicu da prolijes jos neku suzu i pokupis jos koji zagrljaj! Jbg nekom pare,nekom zagrljaji,zao mi te,pateticni!

  • Edit Vreme: 09.05.2013 12:42h

    Ovaj svaki dan pokazuje "pravo lice"

  • pera Vreme: 09.05.2013 13:24h

    Zarko je kralj ,iskren,posten,neiskvaren,obrazovan ,sve ono sto nema Top a malo mu fali da bude laf,ima sanse tek je krenuo po realitima ,mozda na farmu,dvor ili opet sa Mikijem u VB ,mlad je ima vremena ,videsli ste kako sa Milic popravlja ,sve je bolji i bolji. Ko gubi ima pravo da se ljuti. PS. Tope u poverenju smucio si se narodu kada si se prepustio namazanoj Maji sa dva doktorata .

  • pop Vreme: 09.05.2013 13:44h

    ma da...on je loš ćovek a ono je vrhunac ljudkosti.najjače kad iz produkcije kažu da je razlika bila dvadesetak glasova.ma važi.top je legenda a nevaspitano g..edo neka sa svojim dečacima slavi.

  • zar Vreme: 09.05.2013 13:44h

    Ovaj lik je takva ljiga,licemerna i pateticna,toliko se samosazaljevao,cmizdrio i pricao pateticne price da mi se SMUCIO!!!! Do samog kraja se folirao,bio je ubedjen u pobedu.Ali TOPICU,I TREBA DA VERUJES U BOGA,VIDIS DA GA IMA,JER TAKAV FOLER KAO TI IPAK NIJE DOBIO NAGRADU!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP