Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

KASKADER OTKRIO DA BI PONOVO GLUMIO ODNOS SA STARLETOM

Uroš: Simulirao
sam seks sa Avom!

Autor: A. Radojević | 09.04.2013 - 23:43:00h | Komentara: 7

Nakon što ga je „stigla ruka pravde” izbacivanjem iz „Velikog brata“ zbog nedžentlmenskog ponašanja prema hrvatskoj starleti Avi Karabatić sa kojom je navodno imao seks prve večeri u programu, Uroš Ćertić je za „Alo!“ otkrio da njih dvoje nisu vodili ljubav, već da je sve bila simulacija kako bi napravili dobar šou za gledaoce!

Ava nije  moj tip, više je Soraja: Uroš Ćertić

Ava nije moj tip, više je Soraja: Uroš Ćertić | Foto: Dimitrije Goll

- Sto posto sam ispao zbog Ave, znam, ali nisam ni ušao da pobedim, već da vidim kako funkciniše rijaliti. Ava i ja smo simulirali seks, dogovarali smo se. Inteligentni gledaoci mogu da provale simuliranje seksa, a i ovaj par je pobedio prošli put zahvaljujući tome.

Što ne bismo simulirali seks za 50.000 evra? Sve treba da izgleda kao sapunica. To se prodaje, jer ko će da gleda mene kako sa Slavkom dižem tegove i onda perem sudove sa Milićem.

Zaigrala se, pa se zaljubila: Ava

Zaigrala se, pa se zaljubila: Ava | Foto: RAS

 
A da li bi nastavio da glumiš seks sa Avom?
- Mogu da simuliram šta god hoću, znam uglove kamera, bavim se tim poslom - kaže Uroš, i komentariše Avine suze: - Nekad je glumila, a nekad ne. Verujem da se zaljubila. Bilo mi je neprijatno i rekao sam joj: „Bilo je dosta tih prebacivanja i sarkazma jer mi smo poznanici. Znamo se šest dana, dogovorili smo se, hteli smo nešto da pokušamo do kraja, ali tebi sam ja prirastao za srce“.

Maja Nikolić

Maja Nikolić

Maja Nikolić stalno potencira da smo prijatelji!

Kaskader je bio voljan da simulira seks u VB, ali ne i prijateljstvo sa Majom Nikolić. - Maja i ja smo bili na jednom ručku u jednom restoranu sa zajedničkim prijateljem. Živimo u istom kraju i videli smo se jednom, dvaput. Poštujem je jer zna čoveka koga ja znam. Ali ona je stalno to naglašavala. Iako tvrdi da ću biti njen kad izađem, to se neće desiti. Mi smo samo poznanici - tvrdi Uroš Ćertić.

Nisam hteo da je povredim, trebalo je samo da se zezamo - pravdao se Ćertić. On tvrdi i da te prve večeri nije bio baš svega svestan. - Ona je rekla „Ja spavam do tebe“. Hajde kad hoćeš, krevet nije moj, onda je došao Žarko i spavali smo svo troje - priča kaskader, koji je lagao i da ima devojku koja je na doktorskim studijama.

- Naravno da ta devojka ne postoji. Ava stalno govori: „Ja sam farmaceutski tehničar, ja studiram latinski“. Zato sam sam namerno rekao da moja devojka radi doktorat - rekao je Uroš i otkrio da nije baš sve što je radio bilo isplanirano, pošto ga je Željko stvarno izbacio iz takta. Ipak, Soraja mu se sviđa, iako se nije zaljubio.

- Ava nije moj tip, više je Soraja - zaključio je Ćertić.

Marijana i Nikola

Marijana i Nikola | Foto: Nemanja Kostić

Ugledao sam se na Marijanu i Nemeša!

Izgleda da je jedini cilj Uroša Ćertića bio da napravi šou kako bi u VB-u ostao što duže, a ideju za svoje postupke “pokupio” je od učesnika iz prethodne sezone, Marijane Kovačević i Nikole Nemeševića Nemeša, koji za razliku od kasakdera ništa nisu simulirali, a svakako ne seks.
- Ovo je šou, ovo je cirkus. Ko će da gleda nas bez konflikta ili seksa? Ako su Marijana i Nemeš pobedili prošli put sa seksom zar nije realno da neko ima taktiku i da se folira da ima seks, tako da sam se ja ugledao na Marijanu i Nemeša - objasnio je izbačeni učesnik „Velikog Brata“.

Poslednji komentari
  • scorpio Vreme: 10.04.2013 00:13h

    Jao sad kaze da je to vidio od proslih ucesnika vb,, a u drugim novinama kaze da mu je Ava rekla to ,,,,dosta laganja decko,,,pssssssssttttttttttttttttt Pa eto 90 % gledalaca nije inteligentno,,, ,ha ha ha

  • maja Vreme: 10.04.2013 02:52h

    BALAVAC LUPETA NE MOGU DA VERUJEM DA IMA OVAKVIH SMESNIH LIKOVA JADAN ON NEKI KASKADER ON JE ZA VRTIC !!!

  • nina Vreme: 10.04.2013 07:10h

    Ajooooj,pa ovaj bas laze ko pas

  • Mimi Vreme: 10.04.2013 09:38h

    Ha,ha, ha....pa on samo moze da simulira seks... !!!Folirant i ljiga!

  • nedjo Vreme: 10.04.2013 11:21h

    ovaj lik je dno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP