Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

VB MARATON

Veče pobednika i pomirenja!

Autor: B92 | 22.04.2013 - 12:19:00h | Komentara: 0

Dragutin Topić je osvojio prvo mesto na "VB maratonu" i dobio je pet minuta razgovora telefonom, dok se Ava, čini se, pomirila sa Željkom i Žarkom.

Maraton

Maraton

"Veliki brat" je u nedelju uveče ukućanima organizovao "VB maraton", po uzoru na "Beogradski maraton" koji je obeležio jučerašnji dan u prestonici. Svi takmičari su pristali na zadatak, ali Soraja i Milić su prvi odustali od trčanja po dvorištu, dok je Aneta diskvalifikovana. Za njima je jedan po jedan ukućanin pokazivao znake premora, pa su dizali ruke od maratona. Top, Slavko i Željko su postali finalisti, ali sa ništa manje zavidnom kondicijom nisu bile ni Ava i Sindi koje su izdržale do kraja. Top je imao peh jer se okliznuo, a za to je kasnije u ispovedaonici “odgovarao” Željko.
Po završetku maratona, “Veliki brat” je pozvao finaliste u ispovedaonicu. Topić kao pobednik za nagradu je dobio telefonski razgovor u trajanju od pet minuta sa kim god poželi, a Željko je zbog nesportskog ponašanja dobio mogućnost da nekome pošalje tekstualnu poruku.
Milić Vukašinović je napravio transparent kojim su Željko i Žarko poželeli svojoj majci rođendan. Natpis „Mama, srećan rođendan“ je stajao na sred dvorišta dok su ukućani trčali maraton.
Milić je, takođe, dao zanimljivu teoriju o blizacima koji se se pomrili sa Avom.
"Videli su blizanci da smo ja i Ava glavni u kući", rekao je Milić i dodao: "Onda su se združili sa nama i bili su zajedno sa Avom u ispovedaonici i ona je priznala da je pogrešila što je drmala krevet i sada smo nas četvoro jedna velika srećna porodica.Vendi je to provalila i teško je to primila".
Da li su u pitanju samo taktikte pojedinih ukućana uoči glasanja i izbacivanja, otkriće se uskoro.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP