Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

GOVORI U ŠIFRAMA

Vendi o nominacijama: Da li će da snosi posledice?

Autor: b92 | 26.04.2013 - 14:20:00h | Komentara: 1

U dvorištu kuće, Vendi sa Anetom započinje priču o nominacijama. Njih dve u šiframa govore koga će da nominuju.

Vendi u ispovedaonici

Vendi u ispovedaonici

"Bolje mesto lisca, parazita da nominijemo. Slavko ima pik na parazita. Parazit se zamerio Slavku i stvarno je štetočina“, savetuje Vendi Anetu koga da nominuje, aludirajući na Soraju, kojoj je Slavko najviše zamerio to što je neutralna, odnosno "politički korektna“.

Vendi nastavlja sa sugestijama

"Lisca, parazita, ili prodavca magle“, pri čemu je Milić zašlužio titulu "prodavca magle“. Veliki brat je, potom, pozvao Vendi u ispovedaonicu, da bi je opomenuo da je svaki razgovor o nominacijama najstrože zabranjen i da će da snosi "konsekvente“. Takođe, zanimalo ga je šta Vendi ima da kaže na temu :“opstruiranje nedeljnog zadatka“.

Ona je objasnila da u suštini nema opstruiranja jer su dijalozi "sitni“, ali da je moglo da dođe do meteža oko pevačkog dela. Vendi je i ovaj put stala na stranu Anete i Maje Nikolić, pa je rekla da su njih dve jedine koje to mogu pevački da iznesu, što zbog glasa, što zbog te pokretačke energije koja je za svako izvođenje bitna, a koju obe poseduju. Vendi je izrazila zadovoljstvo povodom svoje uloge, koja je, kako kaže, kratka ali dominantna, i dodala: "Ne postoje male i velike uloge, već mali i veliki ljudi“.
Na pitanje Velikog brata ko su veliki , a ko mali ljudi u kući, Vendi je odgovorila da su veliki oni koji su karakterno veliki, i dodala da je Aneta jedna od čistih osoba do mere koja se graniči sa naivnošću. I Slavka i Dragutina je svrstala u grupaciju "velikih“, ali s tom razlikom da za Dragutina mnogi misle da je demagog jer ima tu potrebu da se "ušuška“.
O svojim metama, kvazi liscu i Sići - Mići, Vendi kaže da je lisac "totalno streljan“, dok se Milić pretvorio u mašinu za suđe, i samo "gamiže po kući“.
"Ima onih i koji previše ćute, pa misliš: ili je previše pametan, ili je glup. Ume mudro da se ukurvi i ćuti, ne puštajući nikakve odjeke“, dodala je ona.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 27.04.2013 12:28h

    zabole me glava od ovoga..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP