Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Veliki Brat

LJUBAVNI ŽIVOT UKUĆANINA U FRANCUSKOJ

Žarko bio tri godine u vezi sa Francuzem?!

Autor: Sanja Arsić | 21.04.2013 - 22:56:00h | Komentara: 0

Nagađanja o seksualnom opredeljenju učesnika “Velikog brata” Žarka Stojanovića konačno bi mogla da utihnu nakon što je otkriveno pisanje francuskih medija o njegovom, kako su ga predstavili, dečku po imenu Antonin.

Žarko i Anotin

Žarko i Antonin

 Boban: Žarko će se izjasniti kada bude on to želeo!

Gej aktivista Boban Stojanović po napuštanju rijalitija za „Alo!” pričao je o Žarku i njegovom seksualnom opredeljenju:
- Ne mislim da Žarko glumi strejt osobu. On je meni bio ogledalo mog društva. Žene iz kuće kad posumnjaju u njegovu seksualnost kažu meni: „Ajde ga ti pitaj”. Nije bilo potrebe da ga pitam - ako on hoće da se izjasni, uradiće to. Svakako je Žarko najbolji frajer u kući. Baš lep momak - rekao nam je on.

Naš list nedavno je objavio fotografije na kojima se ukućanin ljubi i grli sa muškarcima, a francuski mediji objavili su paparaco koji su pre dve godine napravili sa Žarkom i, kako oni tvrde, njegovim tadašnjim dečkom Antoninom, sa kojim je navodno bio tri godine u vezi. Naime, Stojanović je francuskoj javnosti nakon učestvovanja u njihovoj verziji pomenutog rijalitija predstavio Francuza sa kojim se na slikama ljubi i grli. Kako je naveo francuski magazin, Žarko nikada nije krio svoje opredeljenje, kao ni vezu sa Antoninom, koga je upoznao u noćnom klubu.


Žarko u kući izbegava da priča o svojim vezama i ljubavnom životu, a nakon što ga je pop pevačica Maja Nikolić napala da prizna da je homoseksualac i da voli muškarce, on joj je drsko odgovorio da ima pravo da bude sa kim hoće.

Žarko i Antonin

Žarko i Antonin

 - To da li ću ja da se je*em sa zebrom, guskom, ženom, muškarcem, to je moja stvar. Radiću šta ja hoću - drsko je odbrusio blizanac.

Šta znače ove slike i da li postoji objašnjenje za članak koji je objavio francuski časopis, saznaćemo kada Žarko napusti kuću.

Žarkova mama: Mog sina su naterali da se predstavlja kao gej!

Žarkova mama Biljana je nedavno pričala kako njen sin nije gej, već da je tako bio predstavljen u francuskom “Velikom bratu”:
- Žarko ima devojku već osam godina. Zove se Žudit, pravoslavne je vere i veoma je drag gost u našem domu u predgrađu Pariza. Još ne žive pod istim krovom, ali sve ide ka tome. Moje sinove su producenti francuskog „Velikog brata“ naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke - jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene. On trenutno samo dobro igra tu ulogu - rekla je Biljana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP