Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAJSLAĐE TAKMIČENJE U SRBIJI

3.000 beba u izboru za "Naj bebu": Glasajte, još ništa nije rešeno!

Autor: Ekipa Alo! | 12.01.2014 - 08:55:00h | Komentara: 0

Da ste ozbiljno shvatili izbor za "Naj bebu" bilo nam je jasno u prvom satu od kada je takmičenje počelo. Od 23. decembra do sada imamo 3.000 kandidata i 110.000 korisnika. Izbor će biti završen 26. januara, a do tada se aktivno prijavljujte i glasajte. Još ništa nije rešeno.

Da bi vaše dete učestvovalo u izboru,  samo je potrebno da je mlađe od dve godine i da pošaljete njegovu fotografiju na adresu k

Da bi vaše dete učestvovalo u izboru, samo je potrebno da je mlađe od dve godine i da pošaljete njegovu fotografiju na adresu koja će se nalaziti na stranici najbeba.zena.rs

Pokušajte, možda baš vaše dete postane naša "Naj beba", a vi najposniji roditelji u tom trenutku - fotografija vaše bebe krasiće naš portal godinu dana kao zaštitno lice "Maminog kutka" i osvojiće vredne nagrade.
KAKO ŠALJETE FOTOGRAFIJE?

Klikom na link "Registruj se" (u gornjem desnom uglu na najbeba.zena.rs) otvoriće vam se strana na kojoj ćete moći da se registrujete/ulogujete sa vašim facebook profilom.
Prilikom registracije dobićete vaš UID - korisnički broj (User ID) koji možete da pronađete na strani vašeg profila.
Ukoliko želite da postavite više fotografija vašeg deteta i to je moguće ako postanete VIP korisnik o čemu možete detaljno da se informišete na stranici najbeba.zena.rs.
A NAGRADE? VREDNE! BROJE SE U HILJADAMA i KILOGRAMIMA!
Beba koja osvoji najviše glasova u izboru za “Naj bebu” dobiće poklon koji će posebno obradovati roditelje. A to je, verovali ili ne, 50.000 dinara na žiro račun jednog od roditelja, vaučer na 40.000 za kupovinu u “Dexico” radnjama, 72 kilograma “Persil” praška i 64 kilograma “Silan Sensitive” omekšivača.
Ni ostale nagrade nisu male, tako da druga beba po broju osvojenih glasova dobija 20.000 dinara na žiro račun roditelja, 48 kilograma “Persil” praška i 16 kilograma "Silan Sensitive" omekšivača, a trećeplasirana isto toliko praška i vaučer od 10.000 dinara.

I to nije sve! Još 150 beba očekuju pokloni - 100 paketa pelena "Libero" i 50 paketa bejbi kozmetike "BabyLove".
PODRŽITE SVOG MALIŠANA!
U ovom izboru niste jedini koji možete da glasate za svoje mezimče. U tome mogu da vam se pridruže bake, deke, ostala brojna rodbina, prijatelji, komšije...sve možete da ih pozovete da glasaju za vašu bebu! Jer, važan je svaki glas!

Sva dodatna pitanja koja imate oko logovanja, glasanja, korišćenja takmičenja možete da postavite na podrska@bliczena.rs. Na sva pitanja i sugestije rado ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Ovo je važno da bismo obezbedili svim takmičarima jednaku prezentaciju i da bi svi jednako učestvovali u takmičenju za "Naj bebu" Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP