Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TOLIKO GA POŠTUJE

Aca Lukas: Sa Bregom
bih i kukuruz brao!

Autor: Blic | 14.06.2013 - 16:58:00h | Komentara: 0

Nakon koncerta na „Marakani“, Aca Lukas nastavlja turneju po stadionima većih gradova u Srbiji, piše autobiografski roman, završava dokumentarni film i čeka da Goran Bregović počne pripreme za film „Karmen sa srećnim krajem” u kojem će igrati glavnu ulogu

Lukas: Mnogi su hteli da koncert ne uspeAca Lukas | Foto: Mitar Mitrović

Prošle godine kada je Bregović bio gost na njegovom koncertu u "Kombank areni" neko je izmislio priču da će Aca glumiti u Goranovom filmu. Kada su to čuli, obojica su se smejali. Ali nakon nekoliko trenutaka, kroz priču i piće zaključili su da to uopšte nije loša ideja i kucnuli su se u znak dogovorenog posla.


- Ne znam kad će taj film početi da se snima, ali ne bih odbio nijedan vid saradnje sa Goranom Bregovićem. Da me zove da beremo kukuruz, išao bih. Najviše bih voleo da saradnja bude muzička i u vezi sa šou-biznisom, ali ako kaže: idemo da plevimo baštu, idemo! - priča kroz smeh Lukas, koga smo zatekli kako čita novine u kafiću u zgradi u kojoj živi.

- Nestalo mi je i struje i vode u stanu. Evo, sedim ovde i čekam da bar jedno dođe - objašnjava dok pijucka ceđenu pomorandžu. Deluje veoma zadovoljno.
- Napokon mogu da odahnem jer je koncert protekao u najboljem redu. Veliki teret mi je spao. Nisam imao tremu, ali jesam imao bojazan da se ne desi neki incident jer je na stadionu bilo 56.000 ljudi. Hvala Bogu, sve je dobro prošlo.
- Ozvučenje je bilo fenomenalno, svi hvale zvuk, što je retkost na koncertima, rasveta je bila odlična, “Folk haus bend” i ja mi smo bili raspoloženi... - nabraja Aca šta je sve doprinelo odličnom koncertu i ističe da je ovo prekretnica u njegovoj karijeri.

Krv nije voda: Goran Bregović

Goran Bregović | Foto: Reuters

- Uradio sam ono što je retko ko uspeo i ušao sam u uzak krug umetnika i izvođača koji su imali koncert na „Marakani“.
- Tu je pevao Čola, pevala je Ceca i pevao sam ja. I da je htela, u svoje vreme to je mogla i Lepa Brena - objašnjava Aca, s razlogom ponosan na svoj uspeh.
Jesu li mu čestitale kolege, pitamo.
- Što manje dobiješ čestitki od kolega s posla, to znači da ti je koncert bio uspešniji. (smeh) Naravno, imam iskrenih prijatelja koji su došli na koncert. Lepa Brena se zaista od srca radovala mom uspehu i čestitala mi, moja drugarica Ceca, naravno; a iskreno radovanje video sam i kod Žike Jakšića i Saše Popovića. Veliki se raduju tuđem uspehu, jer se ne osećaju ugroženim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP