Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TOMA NIKOLIĆ:

Ako mi dozvole, reći ću šta je uzrok pada helikoptera!

Autor: Alo.rs | 22.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije, objaviće uzroke pada helikoptera, ako to odobri nadležni pravosudni organ.

hELIKOPTER, MESTO PADA Foto: Vesna Lalić

Mesto nesreće | Foto: Vesna Lalić

 Nikolić je naveo da je dobio izveštaj stručnih komisija za ispitivanje uzroka nesreće vojnog helikoptera Mi17 u kojoj je sedmoro ljudi poginulo. 

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Oliver Bunić

Odgovarajući na pitanje „Politike“ da li, kao vrhovni komandant, smatra da osam dana nije dovoljno da se utvrdi bar lanac donošenja odluka odgovornih u Vojsci i Ministarstvu odbrane i da li smatra da je dužan da, ako je dobio izveštaj, o svemu obavesti građane Srbije, Nikolić je rekao da je izveštaj obuhvatio i tu vrstu odgovornosti. Na pitanje da li vlasti „nepristojnom sporošću“ u iznošenju detalja nesreće produbljuju sumnju da nadležni nisu poštovali zakon, Nikolić je poručio:
- Postupanje u ovom slučaju na zavisi od vlasti, već od pravosudnih organa - rekao je on.
Poslednji komentari
  • dobri Vreme: 22.03.2015 09:37h

    Ko da dozvoli???. To je toliko naivna izjava, da s obzirom kakav je Predsednik MU.. V drugo se nešto od njega i nije ni moglo očekivati. S pravom je cela Srbija bila u danu žalosti proglašenom od strane Države, i cela se nacija pitala šta se to desilo???, a onda izađe šev države pa da ovakvu nebuloznu izjavu..Naravno da nas interesuje kako je došlo do ove tragedije, pa bilo ko da je krivac, ili ljudski faktor ili mehanički kvar. Od koga da sve to SAKRIJETE???. Kao šef države dužnost ti je da NAREDIŠ da se sva istina OBELODANI u vezi ove tragedije, i Narod to od Tebe sa pravom očekuje, i koji pravosudni organi koji bakrači...

  • nikola Vreme: 22.03.2015 10:26h

    Ako ne sada vrlo brzo ce progovoriti neko ko je upoznat sa desavanjem. Zalosno je je stosu ti ambiciozni generali, heroji odbrane od "poplava" ,pocevsi od istih pa zavrsivsi sa ovom nesrecom, svojim bezpogovornim slusanjem nestrucnih i mediski zeljnih politicara, totalno izgubili autoritrt medju oficirima, staresinama i narodom.

  • gordana Vreme: 22.03.2015 10:31h

    To je katastrofa...da li znate da na vma nema lekova za hemoterapiju...da li znate sta to znaci za ljude koji imaju karcinom...ne bacajte pare na mitinge podrske,na razne proslave i parade...spasavajte ljude to je humanije...

  • lupetam Vreme: 22.03.2015 10:39h

    Kao laik ne vidim šta bi moglo biti tajna u izveštaju?Osim ,aako se ne žele sakriti imena odgovornih? Kad je amerima mogla biti dostavljena šema obaranja "nevidljivih" aviona zašto obični građanin Srbije ne bi mogao znati o padu helikoptera?

  • Petar Vreme: 22.03.2015 10:59h

    Hahahaaaa.... PREDSEDNIK DRZAVE trazi dozvolu da obavesti svoj narod kaki i zasto su poginuli pripadnici vojske Srbije... Ovo je krajnje ludo. Da li to predesdnik jedne suverene drzave Srbije radi po necijim naredjenjima???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP