Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAPETO

Albanac pretio da će
skočiti sa krova Generalštaba!

Autor: Jelena Petrović | 22.10.2012 - 20:15:00h | Komentara: 0

Almes Nedin (34) iz Prištine popeo se danas na beogradsku zgradu Generalštaba, oštećenu u bombardovanju, i preti je par sati da će da skočiti sa nje! Oko 20 časova on se pomerio sa mesta na kome je stajao i ušao u unutrašnjost objekta, javio je reporter Tanjuga s lica mesta.

Hoće da se ubije zbog duga! - Asman Nedin
Hoće da se ubije zbog duga! - Asman Nedin | Foto: Masanori Jošida

Prema našim saznanjima, na mesto događaja je odmah upućen pregovarački tim MUP-a Srbije. Nezvanično, čovek je želeo da se ubije ukoliko mu izvesni Bojan Radovanović ne vrati 16.000 evra, koji mu je ovaj pozajmio. 

Čovek mu duguje 16. 000 evra! - Asman Nedin

Čovek mu duguje 16. 000 evra! - Asman Nedin | Foto: Masanori Jošida

Policija trenutno pokušava da otkrije da li je dotični Radovanović isti onaj koji je nedavno u emisiji "Insajder" na TV B92 obeležen kao posrednik u kupovini albanskih kuća na KiM parama iz budžeta Srbije. Iz daljine se videlo da muškarac u ruci drži mobilni telefon.

Policija pregovara sa očajnikom - Asman Nedin

Policija pregovara sa očajnikom - Asman Nedin | Foto: Masanori Jošida

Kako "alo.rs" saznaje, čovek albanske nacionalnosti je oko 16 časova, porazbijao vrata koja su vodila do krova Generalštaba, kako bi se popeo na vrh. Prema rečima očevidaca nesrećni muškarac se ponašao kao psihički labilna osoba.

Pregovarački tim MUP-a skoro dva i po sata je pokušavao da ubedi muškarca da siđe sa ivice na sedmom spratu zgrade starog Generalštaba u centru Beograda, što im je oko 20 časova i pošlo za rukom.


Nedin je rekao da je bez posla, rezigniran što mu poslodavac nije isplatio plate. Takođe je hteo da skrene pažnju na svoju tešku materijalnu situacije u kojoj živi s porodicom u Beogradu, rekla je novinarima koordinator pregovaračkog tima Tatjana Kljun. Ona je navela da im je ta osoba u razgovoru prenela da je bez posla, da ima malo dete i da teško živi.

Policija pregovara sa očajnikom - Asman Nedin

Tatjana Kljun, šefica pregovaračkog tima na licu mesta | Foto: Masanori Jošida

Kljun je rekla da članovi pregovaračkog tima nisu ulazili u detalje o tome ko mu i koliko duguje, navodeći da je taj muškarac više bio rezigniran teškom materijalnom i socijalnom situacijom nego što je mislio da se ubije.


Ona je objasnila da je pregovarački tim MUP-a oko 17 sati obavešten da se na zgradi starog Generalštaba nalazi osoba koja je potencijalni samoubica i da je odmah reagovao i otpočeo razgovore sa njim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP