Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA METI

Albanska mafija sprema
likvidaciju prvog žandarma Srbije?!

Autor: Ekipa ALO! | 16.10.2012 - 22:10:00h | Komentara: 5

Albanska mafija organizuje likvidaciju komandanta srpske Žandarmerije generala Bratislava Dikića, ekskluzivno saznaje "alo.rs"! U dokumentu do kojeg je došla naša redakcija a koji se vodio kao "službena tajna-strogo poverljivo", stoji "albanske kriminalne strukture planiraju akciju protiv generala Dikića i njegove porodice, kao osvetu zbog njegovog učešča u hapšenju Gnjilanske grupe i borbi protiv trgovine narkoticima".

Bratislav Dikić

Na meti albanskih kriminalnih struktura: Bratislav Dikić | Foto: Ognjen Radošević

Informacije iz više obaveštajnih izvora ukazuju da je u ovu zaveru uključeno i kriminalno podzemlje Srbije i Crne Gore, ali i pojedini srpski političari. Meta albanskoj mafiji je i Dikić i članovi njegove porodice.

Bratislav Dikić, dokument

Dokument Vojnoobaveštajne agencije | Foto: ALO!

Prema informacijama Vojnoobaveštajne agencije do kojih je došao "alo.rs", albanska mafija, odnosno teroristi OVK su formirali dve specijalne grupe terorista sa zadatkom likvidacije prvog žandarma Srbije ili kidnapovanja užeg člana porodice, najverovatnije Dikićeve dece.

Bratislav Dikić

Prete i generalovoj porodici: Bratislav Dikić | Foto: Beta

- Nakon procene albanskih lidera i komandanata OVK da je Žandarmerija ozbiljna pretnja procesu dobijanja nezavisnosti Kosova i neosvojivi bedem juga Srbije, odlučili su se da na više načina utiču na smenu komandanta Žandarmerije generala Bratislava Dikića, pa i po cenu njegove likvidacije. Članovi specijalne terorističke grupe koji imaju zadatak da ubiju Dikića su najobučeniji i najopasniji dokazani teroristi OVK-a sa bogatim terorističkim i ratnim iskustvom. Albanska mafija je odvojila veliku sumu novca kako bi sprovela likvidaciju Dikića i obezbedila pomagače u krugovima politike i policije Srbije - otkriva naš izvor iz obaveštajnih krugova.

UČK

Albanske kriminalne strukture | Foto: AP

Kako saznajemo iz krugova bliskim vrhu Žandarmerije, Dikić je pre godinu i po dana, nakon hapšenja i procesuiranja članova "Gnjilanske grupe", bio upozoren da mu je ugrožena bezbednost zbog čega mu je sugerisano "da je potrebno da se podigne nivo obezbeđenja i zaštite".

- Žandarmerija Srbije izvršava najsloženije bezbednosne zadatke i odgovorna je za bezbednost građana Srbije. Ja kao komandant Žandarmerije svestan sam rizika svog radnog mesta i odgovornosti koju imamo prema građanima. Žandarmerija na čelu sa mnom je u proteklom periodu izvršila mnoge složene bezbednosne zadatke kao i rasvetljavanje krivičnih dela ratnih zločina nad Srbima i drugim nealbanskim stanovništvom, što je svakako poremetilo ostvarenje ciljeva pojedinim ekstremističkim i secesionističkim organizacijama. Ja i ostali pripadnici Žandarmerije nastavićemo da profesionalno izvršavamo sve postavljene zadatke i nastaviti da brinemo o bezbednosti svih građana Republike Srbije, izjavio je juče Dikić za naš list.

Bratislav Dikić radio je u Specijanoj antiterorističkoj jedinici i Žandarmeriji od 1991. i više puta je nagrađivan i odlikovan za hrabrost u ratu 1999. Učestvovao je u protivterorističkim akcijama od 1991. do 1999. na Kosovu i Metohiji i 2000.i 2001. na jugu Srbije.

Ministarsvo odbrane: Već ustupljen dokument!
U Ministarstvu odbrane su nam rekli da je strogo poverljivi dokument do koga je sinoć došla naša redakcija iz januara 2010. godine.
- Ovaj dokument je star skoro tri godine i ustupljen je u postupku razmene obaveštajnih podataka - rekli su nam kratko u Ministarstvu odbrane.

Poslednji komentari
  • Miloš Vreme: 17.10.2012 01:19h

    Ostali ste dužni drugu najbitniju stvar - KOJI SRPSKI POLITIČARI?

  • Srbija Vreme: 17.10.2012 04:23h

    Pustite GENERALA iz zatvora, gde je kako kaze Covic prinudno zatvoren, pa cemo onda da vidimo sta ce ta takozvana mafija, koja uzgred se bavi narkoticima i trgovini belim robljem, toliko o njihovoj snazi...kao i sve mafije, njih neko kontrolise, znamo i ko, a u Srbiji je uvek bilo smrdiBuba, koje su izdale najmilije..

  • Srbin Vreme: 17.10.2012 09:39h

    Pozdrav za generala Dikovića. Ovo je kampanja ljudi koji hoće da ga smene zato što je bolji od svih njih zajedno. Dikoviću želim ti da ostaneš na toj poziciji još 20. godina. Srećno SRBINE !!!

  • milos Vreme: 17.10.2012 16:51h

    e generale da je jos takvih srpskih generala nebi niko ni spominjao kosovo.

  • Mile Vreme: 17.10.2012 19:46h

    Bravo srbine da nisu bili peto kolonaši 98-99 godine ne bi sad Srbija imala problema sa Kosovo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP