Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VICEPREMIJER POTVRDIO IZJAVU PREDSEDNIKA SRBIJE

Aleksandar Vučić: Policajci obaveštavali narko dilere, pomagači će biti uhapšeni!

Autor: Tanjug | 23.01.2014 - 12:47:00h | Komentara: 5

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpuno u pravu kada je rekao da su pojedini pripadnici MUP-a obaveštavali narko dilere o akcijama policije i poručio da će svi koji posao obavljaju u interesu kriminala uskoro biti uhapšeni i procesuirani.

Vučić je Tanjugu, na pitanje kako komentariše izjavu Nikolića da iz MUP-a informacije cure i da neko unapred obaveštava šefove narko mafije, naveo da je predsednik Srbije dobio precizne podatke od nadležnih službi bezbednosti.
Prvi potpredsednik vlade je precizirao da su MUP i službe bezbednosti, po nalogu Biroa za koordinaciju svih službi, preduzeli značajne akcije u hvatanju počinilaca najtežih krivičnih dela, posebno iz oblasti proizvodnje i prometa opojnih droga.
- Napravljeni su ozbiljni rezultati, ali predsednik Republike je potpuno u pravu i kao što sam nekada pominjao, a predsednik veoma precizno rekao - pojedini pripadnici MUP-a obaveštavali su narko dilere o vremenu, čak i trenutku sprovođenja akcije - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Emil Čonkić

 Vicepremijer je naglasio da najveći broj policajaca svoj posao radi veoma časno i pošteno, ali da će oni koji posao obavljaju u interesu kriminalaca i u ličnom interesu, uskoro biti uhapšeni i procesuirani.

- Očekujem da u narednom periodu naše službe bezbednosti, da bi smo mogli konačno da završimo sa tom najvećom pošasti savremenog sveta, preduzmu mere na hvatanju počinilaca tih teških krivičnih dela - da budu uhapšeni oni iz policije i drugih sluzbi bezbednosti koji su imali informacije, a koji su dojavljivali i narko dilerima ili njihovim pomagačima kada i u kom trenutku država kreće u akciju protiv njih -  rekao je Vučić.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 23.01.2014 15:11h

    Kako sada to kada je isti ovaj čovek rekao da su to briljantne akcije,jednom u sto godina?

  • mm Vreme: 23.01.2014 16:11h

    sram da te bude Vucicu pre mesec dana ovo su bili super rezultati,pre godinu dana i za Miskovica si rekao da je gotov,a sda ima da mu platite za ono sto je bio u zatvoru,u ostalom i Curuvija je ubijen kad si bio ministar informisanja-a njegovo ubistvo je politicko itd,itd,itd...

  • zoran Vreme: 23.01.2014 18:36h

    Vucicu priznaj da od ulaska u EU nema nista dok Srbija ne plati na zahtev Hrvatske od pre dva dana da Srbija plati ratnu odstetu Hrvatskoj.Dokle obmana politicara.

  • Bata Vreme: 23.01.2014 19:45h

    ,,Ti mene zovi vojvodo a ja ću tebe serdare a kakva smo ..... to mi dobro znamo,,. Sa njima dvojicom loše nam se piše.

  • nikola Vreme: 23.01.2014 20:46h

    sramota za vucica,vladu,ministra policije i sve u nizu.na kraju bice tresla se gora rodio se mis i svi na slobodi.daj izbore pa da vidite kako ce narod glasati.narodu je vec prekipelo.dozovite se pameti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP