Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSETA

Aleksandar Vučić u "Aksel Špringeru": Nije još vreme za izbore!

Autor: A.O. | 21.02.2013 - 16:52:00h | Komentara: 1

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas u Berlinu izdavačku kuću "Axel Springer" gde je razgovarao sa novinarima listova Bild, Di Velt, Bild am zontag i Welt am zontag.

Aleksandar Vučić u

Aleksandar Vučić u "Aksel Špringeru"

Novinari su se interesovali za evropske integracije Srbije, šanse da naša zemlja dobije datum za početak pregovora, o raspoloženju građana Srbije za EU, ali i za mogućnost vanrednih izbora u Srbiji.
- Što se izbora tiče, to je teško pitanje za mene. Ne mogu da garantujem da ih neće biti. U stranci trpim velike pritiske, ali lično smatram da oni nisu u ovom trenutku u interesu građana Srbije. Trudiću se da tu temu skinem s dnevnog reda makar u nekoliko narednih meseci - rekao je Vučić.
Vučić je istakao da je sagovornicima u Nemačkoj ukazao šta je nova vlada uradila u poslednjih šest meseci.
- Dobijanje datuma za početak pregovora bila bi sjajna vest za sve građane Srbije, ali ja neću nikoga ovde pritiskati. Nemačka treba da kaže da li smo to zaslužili - istakao je Vučić.
Na pitanje kakve su šanse za datum s obzirom na izbore u Nemačkoj i s obzirom na to da je uvek do sada dolazilo do zastoja u evropskim integracijama u toj situaciji, Vučić je rekao:
- Naše prijatelje u Nemačkoj smo podsetili na sve što smo uradili u prethodnih šest meseci, a ako ispunimo i preostale uslove, možda možemo da dobijemo datum - naveo je prvi potpredsednik vlade i dodao da Srbija ostaje čvrsto posvećena evropskom putu i da je to nešto što ne može da se promeni.
Poslednji komentari
  • Ren Vreme: 21.02.2013 20:52h

    Pa zasluzili Vodi Srbija tu borbu dugo .ali koliko mi se cini neko je to opstruisao,Onda greh na njegovu dusu..Donesimo zakone ireformisimo zemlju,pocnimo da radimo, afirmisimo prave vrednosti,dajmo sansu skolovanim,pametnim i vrednim ljudima.Treba biti realan sto se tice Kosova.Nezaposlenost -Na birou 150hiljada sa osnovnom skolom.vecina zanatlija nezna da radi na novim masinama,Kome trebaju masinski tehnicari i gimnazijalci.Pa mi ne proizvodimo ni cackalice,privatni fakulteti nisu ni u rangu bivse gimnazije,Na posao ,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP