Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REAGOVANJE

Aleksić: Nisam Cvetkovićev prijatelj!

Autor: Ekipa Alo! | 27.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Miroljub Aleksić, vlasnik „Alko grupe“, reagovao je povodom teksta „Mirkov drugar dobio hotele za 59 evra po kvadratu!“, objavljenom u „Alo!“ 17. 4. 2013. godine, želeći da istakne da su hoteli u Aranđelovcu „Staro zdanje“ i „Šumadija“ u trenutku kada ih je kupio bili potpuno ruinirani, kao i da, uprkos tome što su nekoliko puta viđeni zajedno, nije drugovao sa bivšim premijerom.

„Obnavljam ruine“:  Miroljub Aleksić

„Obnavljam ruine“: Miroljub Aleksić | Foto: Tanjug

- Moja malenkost je donela hrabre odluke - da obnavlja ruinu u ranije atraktivnim i poznatim delovima Srbije, rizikujući ulaganje u državu koja je jedna od najsiromašnijih u Evropi - rekao je Aleksić.

Prema njegovim rečima, on se ugovorom sa Agencijom za privatizaciju obavezao da u šest objekata u Bukovičkoj banji, koje je kupio za 738.800 evra, uloži najmanje pet miliona evra i zaposli 70 radnika. Saglasno propisima o privatizaciji, pomenute objekte, koje opisuje kao „stravu i užas“, on je kupio za 51 odsto od procenjene vrednosti, pošto se njegova firma „Amasis“ d.o.o jedina prijavila na javni poziv za aukciju. Iako na sajtu Agencije stoji da je ukupna površina objekata 12.468 kvadratnih metara, ovaj biznismen to negira i navodi, takođe podatke Agencije, ali za gabarit.

- Stvarnih 6.673 metra kvadratnih čine najveću ruinu - ponovio je Aleksić i istakao da se nije družio sa Cvetkovićem, koji je, kako kaže, poslovno bio na otvaranju njegovog hotela „Izvor“. „To što se njemu svideo hotel, pa je došao drugi put u privatnom aranžmanu i platio svoj boravak svojom ličnom karticom, ne znači da mi je prijatelj“, zaključio je Aleksić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP