Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRBIJA JE IZABRALA:

„Alo!“ najprodavanije novine

Autor: Ekipa Alo! | 16.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Alo!“ je u aprilu bio ubedljivo najčitaniji dnevni list, a to jasno pokazuju podaci o prodaji štampanih novina u Srbiji. Proleće smo započeli kao lideri kada je u pitanju dnevna štampa, i nameravamo da se uz vas, dragi naši čitaoci, tu i zadržimo!

Mi radimo za vas

Mi radimo za vas

Verno smo vas obaveštavali o svim najvažnijim događajima u zemlji i svetu. Čitajući „Alo!“ dobijali ste prave informacije o dešavanjima na političkoj sceni, pokretali smo teme koje su bitne za naše društvo, prenosili ljubavne jade naših poznatih estradnih faca, pratili uspehe sportista...


Uz naš i vaš dnevni list ste se informisali, navijali, smejali... Ponekad ste i pustili suzu uz tekstove u kojima smo pokušavali da pažnju javnosti skrenemo na teške životne sudbine naših građana. Znali ste da su nama podjednako bitni svi, od ljudi koji žive u teškim uslovima do onih koji odlučuju o našim sudbinama. Svakoj životnoj priči davali smo lični pečat, i to ćemo nastaviti da radimo.

Proleće smo započeli kao lideri i nameravamo da se uz vas, dragi naši čitaoci, tu i zadržimo!

Proleće smo započeli kao lideri i nameravamo da se uz vas, dragi naši čitaoci, tu i zadržimo!


Uz nagradnu igru, koja i dalje traje, usrećili smo mnoge naše čitaoce, kao i mnogo puta dosad. Ovog puta poklanjali smo automobile, televizore, telefone, kozmetiku, dopune za „Alo! mobilni“... Najvrednija nagrada - stan u Beogradu, još čeka svog vlasnika! Svaki poklon je bio naš dar od srca onima koji svaki dan provedu čitajući baš „Alo!“.

Obećavamo vam da ćemo u budućnosti nastaviti da radimo još bolje, da otkrivamo još više. Informisaćemo vas o svim najvažnijim političkim dešavanjima, otkrivati sve ono što drugi nisu uspeli, pisati sve ono što ste uvek želeli da saznate. Svaki put kada kupite „Alo!“, za samo 20 dinara, moći ćete da saznate šta se događa oko vas i, ono što je još važnije, šta pokušavaju da sakriju od vas.
Smejaćete se uz nas, navijaćete uz nas, otkrivati uz nas, jer mi postojimo samo zbog vas.

HVALA NA POVERENJU!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP