Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LEGIJINU PORODICU ČUVA POLICIJA

ALO! OTKRIVA: Ubiće mi porodicu zbog Ćuruvije!

Autor: Ekipa Alo! | 15.12.2014 - 20:30:00h | Komentara: 8

Maja Luković (42), bivša supruga Milorada Ulemeka Legije (46), osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića i njihova maloletna ćerka N. L. (16) dobile su policijsku zaštitu u Srbiji u koju su proletos došle iz Kanade, saznaje „Alo!“. Prema saznanjima našeg lista, zaštitu je za njih tražio sam Legija, jer se plaši da im neko ne naudi zbog toga što je Tužilaštvu pomogao da se rasvetli ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

Milorad Ulemek

Milorad Ulemek | Foto: AP

- Otkad je otkrio imena Ćuruvijinih ubica, on je preko posrednika dobio pretnje, pa otad strahuje za bezbednost svoje porodice. Zato je najpre tražio da se vrati zaštita njegovoj sadašnjoj supruzi Aleksandri Ivanović (40), pa je ona dobila policijsko obezbeđenje koje joj je ukinuto u julu 2006. Obezbeđenje je odmah zatražio i za prvu suprugu i ćerku, koje su iz Toronta došle u Beograd - kaže sagovornik našeg lista.

Maja Luković

Maja Luković | Foto: Fejsbuk

 
Kako je „Alo!“ pisao, Legijina prva supruga se sa ćerkom vratila u Srbiju nakon ćerkinog bekstva od kuće u februaru kada je njen nestanak prijavila i kanadskoj policiji. Legijina i Majina ćerka je tada pobegla, jer se posvađala sa majkom, a nađena je nakon nekoliko dana kod prijateljice.

Slavko Ćuruvija

Slavko Ćuruvija | Foto: N. Raus


- Legijina prva supruga se vratila u Srbiju iz koje je otišla 1998. kako bi ćerku odvojila od društva u Kanadi za koje smatra da loše utiče na nju. Nisu mogle da se vrate u staru porodičnu kuću Majine bake na Vračaru u kojoj su na početku braka živeli Legija i Maja, jer je kuća, u međuvremenu, prodata za nekoliko miliona evra Srbinu koji radi u Rusiji, pa su iznajmile stan.
Iako se u početku žalila na novu sredinu i sve joj je smetalo, Legijina ćerka se brzo uklopila u novo društvo, pa se tako često može videti kako se provodi i đuska po beogradskim klubovima. Ispite polaže preko interneta, a sa majkom često ide i u Kraljevo kod njene rodbine jer je Majin pokojni otac Milorad rodom odatle - kaže naš sagovornik.

Naš izvor dodaje dodaje da Maja još nije odlučila koliko će da ostane u Srbiji s obzirom na to da sa majkom drži agenciju za nekretnine u Torontu.
- Ona je Legiju nekoliko puta posetila u zatvoru i tražila da joj pomogne u vaspitanju ćerke, koja je oca prvi put videla pre nekoliko godina - navodi izvor našeg lista.

Nikolija Luković

Nikolija Luković | Foto: Fejsbuk

Na suđenju najstarije dete nije pomenuo


Maja Luković, kanadska novinarka i Legija su se upoznali na ratištu u Erdutu 1992, a venčali se dve godine kasnije. Kumovi na venčanju su im bili Željko Ražnatović Arkan i njena prijateljica Sanda. Jedno vreme su zajedno živeli u Kanadi, pa je Legija uzeo prezime svog tasta i prezivao se Luković do pre nekoliko godina, kada je vratio staro prezime. Pred porođaj, Maja je otišla je u Kanadu gde je i rodila ćerku, ali je njen brak sa Legijom, u međuvremenu, propao. Navodno, on nije želeo da živi u Kanadi što je ona zahtevala. Nedugo potom, on je uplovio u emotivnu vezu sa Aleksandrom Ivanović, udovicom ubijenog Nebojše Đorđevića Šuce, čijeg je sina usvojio. Zanimljivo je da u davanju ličnih podataka sudu, u maju 2004. nije pomenuo da ima ćerku iz prvog braka. Upućeni kažu da je to uradio da bi je zaštitio od neprijatnosti koje su imali nakon njegove predaje.

Milan Radonjić i Miroslav Kurak

Milan Radonjić i Miroslav Kurak

Ratko Romić i Radomir Marković

Ratko Romić i Radomir Marković

Ko je optužen

Tužilaštvo je zvanično saopštilo da su za Ćuruvijino ubistvo osumnjičeni nekadašnji šef Državne bezbednosti Radomir Marković, koji služi zatvorsku kaznu od 40 godina zatvora zbog političkih ubistava i bivši pripadnici DB-a Ratko Romić i Milan Radonjić, kao i Miroslav Kurak, koji je trenutno nedostupan pravosudnim organima u Srbiji.

Poslednji komentari
  • biba Vreme: 15.12.2014 07:11h

    vucic i njegova kriminalizovana drzava stiti samo svoje kriminalce !

  • poznanik prilika Vreme: 15.12.2014 21:28h

    Ja koliko znam Maja i Legija se nisu razvodili. Drugo, zenu sam sreo na sahrani Radeta Rakonjca i znam da zivi u kuci svoje bake na Vracaru. Zena nije uopste pominjala da ce se vracati nazad. Sto se ove situacije tice, rekao bih da je Legija nabacio obezbedjenje da sacuva Maju od udvaraca A..... D...... ;) Kad ti se pola grada prima na zenu, zoves policiju u pomoc. Logicno :D

  • jso Vreme: 15.12.2014 21:40h

    Sve je sve, al sto ce obezbedjenje njegovoj famoznoj nevencanoj zeni Aleksandri kada je ona u semi vec par godina sa svojim "telohraniteljem?" Sta kao komandant ne zna za to? Zena Maja mu je bila na sudjenju sa Pobunu beretki i ide mu tvorza. To mu je prava i zakonska zena, ne prva, kako ste naveli.

  • Pahulja Vreme: 16.12.2014 00:42h

    Sve ce to narod platiti.

  • robi Vreme: 16.12.2014 07:01h

    a sta to nas briga???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP