Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAZNAJEMO

Američka organizacija tvrdi: Mi smo sprečili Prajd u Beogradu!

Autor: thenewcivilrightsmovement.com | 03.10.2013 - 11:50:00h | Komentara: 5

"Nakon što su prepoznali da SAD okreće leđa anti-gej priči, religijske i konzervativne grupe su fokusirale svoje delovanje na druge zemlje koje se bave ovim temama. Od Ugande, Rusije, pa sve do Srbije, uključujući i razorene zemlje centralne Amerike ekstremisti ovih grupa troše sve više para i vremena da šire mržnju prema gej pokretima van granica SAD", piše "The Civil Rights Movement".

Organizacija Svetski Kongres porodica (SKP), koja je osnovana u Rokfordu (Ilinois) još 1997. godine, održava neredovne anti-gej konferencije širom sveta: u Pragu, Ženevi, Meksiko Sitiju, Amsterdamu, Madridu i Sidneju. Međutim, sada napokon tvrde da su učinili nešto "vidljivije".

Porodična šetnja u Beogradu

Porodična šetnja u Beogradu | Foto: Dušan Milenković

 Naime, u saopštenju za javnost, ova organizacija tvrdi da je zaslužna za četvrtu zabranu Prajda u srpskoj prestonici. "Pobeda u Beogradu - Naši lideri su pomogli Dveri da ubede Vladu da ne dozvole održavanje 'Gej Parade'", stoji u saopštenju u kome SKP obaveštava američku javnost da je njihov pritisak na Vladu Srbije doveo do zabrane.

Svetski Kongres porodica (SKP)

Svetski Kongres porodica (SKP)

 "Vaša borba je naša borba. Borba za porodicu je borba za civilizaciju. Svetski Kongres porodica i više od 40 naših partnera iz 16 zemalja su ponosni da stanu uz srpski narod za prirodnu porodicu - osnovnu jedinicu ljudskog društva koja je garantovana Deklaracijom u ljudskim pravima iz 1948. godine", rekao je Don Feder, direktor komunikacija SKP na dan kada je Prajd trebalo da bude održan.
O ovom pitanju se izjasnio i Aleksej Komov, predstavnik SKP u Rusiji, koji je "srpski narod nije sam i da ga u borbi za porodicu podržavaju milioni". Tom prilikom je podsetio i na ruske anti-gej zakone.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 03.10.2013 16:06h

    Da baš su veliki "ekstremisti" ovi što se zalažu za porodicu, a ovi kojima je guzica na prvom mestu nisu!!!!

  • Brano Vreme: 03.10.2013 17:06h

    Dveri pokret za spas porodice-Bravo Dveri

  • dejan Vreme: 03.10.2013 23:17h

    Koliko ste glupi, pa vi ,u stvari, razarate porodicu, jer ce posle zabrane napetosti u porodici samo RASTI, umesto da se problem i razlike priznaju i pocne a se radi na resavanju problema i suzivotu...Kako to gejevi razaraju vase porodice? Da li to nevoljno priznajete da ste razorili mnoge gej veze i NA SILU ozenili neke momke za devojke koje oni nisu voleli, samo da bi prikrili pred ostatkom porodice i familije pa i komsiluka da imate geja u kuci?..Vi ne samo sto sami zivite u lazi,vec i druge terte da ceo svoj zivot zive u lazi i prikrivanju samo zato sto mislite da je sramota biti gej....

  • Kvazimoodo Vreme: 04.10.2013 05:21h

    Ne znam zbog cega mi branite komentar kad nista ruzno rekao nisam u njemu. Mislim da ljudima treba reci istinu. Notorna je cinjenica da je doticna organizacija koju spominjete ogranak mormonske sekte iz USA. a ako potrazite po netu lako cete naci podatke o tome. Trebalo bi da informisete citaoce o svemu jer ce mnoge pravoslavne "patriote" reagovati sa odusevljenjem na ovu vest a pri tome ne znaju sta je u pozadini.

  • domacin Vreme: 04.10.2013 08:49h

    Ocuvanje porodice, vrednosti drustva, je osnovna stavka,sve drugo, ( gej populacija, pedofilija, sado- mazohizam, ) su bolest drustva, i ne treba ih prihvatiti kao normalne pojave. Treba zabraniti te njihove parade, ( parade SRAMA) , Ugledajmo se na Rusiju, i na njihov zakon, po tom pitanju !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP