Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HOROR

Američki tinejdžer optužen za ubistvo Bosanca u Sent Luisu!

Autor: Tanjug | 02.12.2014 - 08:57:00h | Komentara: 0

Američki tinejdžer optužen je za ubistvo, prvog stepena, bosanskog imigranta tokom vikenda u Sent Luisu, javila je američka lokalna televizija KMOV-TV.

pokrivalice

Robert Mičel (17) optužen je za smrt 32-godišnjeg Zemira Begića i to je treći američki tinejdžer koji je uhapšen za brutalno ubistvo Bosanca, dok je on branio svoju suprugu od nasilnika u američkom gradu Sent Luis, prenela je agencija AP.
Policija je saopštila da se osumnjičeni 17-togodišnjak predao inspektorima Odeljenja za ubistva u nedelju uveče i da je u ponedeljak popodne okružno tužilaštvo saopštio se Mičel tereti kao odrasla osoba za ubistvo prvog stepena i oružanu akciju.
KMOV-TV navodi da još nije poznato da li će i druga dva osumnjičena tinejdžera biti optužena kao odrasle osobe ili maloletnici.
Ubistvo Bosanca izazvala je spontani protest u bosanskoj zajednici i demonstranti su blokirali saobraćaj u Gravoisu i Itaski u nedelju uveče, kao odgovor na nasilje u komšiluku.
Begić je ubijen brutalno, udarcima čekića. Nalazio se u svom vozilu kada mu je prišlo nekoliko maloletnih osoba i počelo da udara u njegov automobil, a onda su napali i njega.
On je pronađen bez svesti i sa povredama glave, stomaka i lica, sat i po posle ponoći u nedelju, u jednoj ulici u Sent Luisu i preminuo je od povreda u bolnici.
Begić se, sa porodicom, preselio u SAD 1996. godine, dok je u Sent Luis došao pre nekoliko meseci, pošto se oženio zemljakinjom koja živi u tom gradu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP