Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBAMA IH NIJE POZVAO

Amerikanci iskulirali Vuka i Danu!

Autor: Ekipa Alo! | 07.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 34

Prvi put posle 15 godina, bračni par Vuk i Danica Drašković ove godine neće prisustvovati molitvenom doručku, koji se danas održava u Vašingtonu.

Obama ih  nije pozvao: Vuk i Danica  Drašković

Obama ih nije pozvao: Vuk i Danica Drašković | Foto: FoNet Dragan Antonić

Prema izvorima „Alo!“, Vuk i Dana nisu ni dobili poziv iz Amerike, kao ni neki drugi političari koji su ranije bili u vlasti, a pojedini od pozvanih su odustali pošto su troškovi puta suviše veliki.

Osim premijera Ivice Dačića, koji će u naredna dva dana imati sastanke sa zamenikom američkog državnog sekretara Vilijamom Bernsom i sa direktorom FBI Robertom Milerom, molitvenom doručku će prisustvovati pomoćnica ministra spoljnih poslova Ljubica Vasić i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Vladimir Božović.
Poslednji komentari
  • gojko Vreme: 07.02.2013 10:32h

    Ma ljudi moji koga njih dvoje vise interesuju.Mozda Dana istrazne organe kako je siru i uzu rodbinu zaposljavala u ministarstvu spoljnih poslova.Nesrecni Vuk ce ostati zabelezen u istoriji na temu kako se politiki srozava i degradira.Potpuno je izgubio kompas a stranka mu je na nivou statisticke greske.Knjige koje pise su u rangu zute stampe.Sta reci?

  • Mi smo odavno Vreme: 07.02.2013 10:45h

    Mi smo mnogo pametniji od Amera, mi smo nujih /i ne samo njih/ odavno i zasluzeno iskulirali. Dolazi vreme pametnih koji umeju darade, a ne da filozofiraku kad ni znacenje te reci ne znaju.

  • bane Vreme: 07.02.2013 11:37h

    pa ove godine se jos nije izblamiro,zato je prednost dobio dacic,a i vucic zamalo,nego dok on smisli ode voz !

  • Goša Vreme: 07.02.2013 21:19h

    U pravu su Vuk i Dana što ove godine nisu hteli da prisustvuju molitvenom doručku,jer bi tamo morali da se sretnu sa kompromitovanim premijerom,tekst napisan tendeciozno uperen protiv bračnog para koji za sve vreme bavljenja politikom nema ni jednu korupcionašku aferu kao neki što ih imaju,primer dačić,djilas itd...

  • dragan Vreme: 07.02.2013 21:21h

    gojko Gospodine, vi stvarno nemate pojima o cemu pisete, gos. Draskovic je sam najavio da ove godine nece ici na Molitveni dorucak, tako da je vas konstatcija, u najmanju ruku, bezvezna. A vase ocenjivanje knjizevnog opusa V. Draskovica je na nivou deteta od 8 godina, ako znamo, da su se vec dva tiraza Via Romana rasprodala u rekordnom roku. Sto verovatno znaci, po vama, da su svi ovi knjizevni krticari koji su izneli odlicne kritike o njegovom knjizevnom delu, ne znaju nista,a da citaoci njegovog romana, nemaju veze sa zivotom, dok to sve citaju. Nije bas da je tako gos. Gojko !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP