Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BOŽIĆNA PORUKA

Amfilohije: Svetske
organizacije razaraju porodicu!

Autor: Agencije | 04.01.2013 - 20:52:00h | Komentara: 3

Mitropolit Amfilohije u božićnoj poruci kaže da svet živi u vremenu afirmacije nagonskog totalitarizma koji razara porodicu i legalizuje seksualne izopačenosti.

On je optužio svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolucije, a medije da su globalni trovači koji šire totalitarne zaraze.

Fašisti preuzimaju Crnu Goru - Mitropolit Amfilohije

Svet živi u vremenu afirmacije nagonskog totalitarizma koji razara porodicu i legalizuje seksualne izopačenosti: Mitropolit Amfilohije | Foto: Beta

"Ova revolucija novog (prastarog) paganskog totalitarizma.... u ime polnog zadovoljenja, pretvara materinu utroba iz radionice života u radionicu smrti, legalizuje sve seksualne izopačenosti, od sodomije do pederastije", naveo je mitropolit Srpske pravoslavne crkve.

On je istakao da se Crkva svim svojim bićem i svedočenjem protivi "protivprirodnom, beslovesnom i jalovom raspaljivanju muškog na muško i ženskog na žensko".
Medije, posebno savremenu televiziju, nazvao je globalnim trovačima i igračima u širenju totalitarne zaraze, bez presedana u istoriji, a svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolicije i da ogromnim novcem finansiraju navodno kvalitetne, nove obrazovne ustanove.
"Pornografija i sve njene nastranosti od homoseksualizma do pedofilije postali su biznis koji se meri milijardama. Poslednjih četrdesetak godina ona se eksplozivno proširila i dospela do najzabačenijeg kutka zemlje. Ovaj duhovni otrov negovanja razvrata i svih polnih nastranosti od malih nogu neuporedivo je zarazniji i dugoročno opasniji za ljudsko zdravlje od bilo kakve droge ili zatrovane hrane", smatra mitropolit Amfilohije.
Mitropolit Amfilohije je ocenio i da je današnja globalna, kulturna revolucija antihrišćanska i zatrovana neizlečivim porivom samouništenja i samoubilaštva.
On je naveo da je globalna seksualna revolucija utoliko demonskija i opasnija ukoliko iza nje stoje svetske organizacije s ogromnim finansijskim sredstvima koje finansiraju te navodno kvalitativno nove obrazovne ustanove.
"U stvari, radi se o dobro plaćenim aktivistima ovog novog globalnog totalitarizma moralne destrukcije i primitivizma", kazao je mitropolit crnogorsko-primorski.

Amfilohije Radović

Optužio svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolucije, a medije da su globalni trovači koji šire totalitarne zaraze: Amfilohije Radović | Foto: Oliver Bunić

On podseća da crkva poziva na ukroćenje ljudskih nagona i na njihovu bogodanu upotrebu u pravo vreme i za ostvarenje pravih ciljeva, na uzdržavanje od polnih odnosa pre braka, mimo braka, kao i na "celomudrenost" u samom braku.

Amfilohije upozorava da je danas na delu obesmišljavanje svetinje braka u funkciji razaranja porodice i istakao da je ljubav Božja stvorila čoveka, muško i žensko radi novog rađanja i nastavka svukupne tvorevine Božje i da je iz tog razloga brak za Crkvu svetinja ostvarivanja jedinstva muškarca i žene.
"Sve se više, čak i u obrazovanju, forsira rani razvrat i seksualnost, bez obzira na opšte ljudsko iskustvo koliko je to pogubno za čovekovo zdravlje, jer dolazi do ranih trudnoća i abortusa, širenja polno prenosivih bolesti, kao i onesposobljavanja mladih naraštaja za istinsku ljubav i vezanost", navodi Amfilohije.
"Kada jedno društvo ili civilizaciju napuste zdrava moralna pravila življenja, onda nakon samo nekoliko generacija ono propada i nestaje sa svetske istorijske pozornice, upozorio je mitropolit Amfilohije u Božićnoj poruci dostavljenoj medijima .
Poslednji komentari
  • emina Vreme: 04.01.2013 21:43h

    Apsolutno, svaka rec je tacna satane belosvetske bi da degradiraju i satanizuju drustvo, muslimanka sam nama isto pripovedaju nasi imami, volela bih da moja braca pravoslavne vere vise slusaju ovakve velicine kakv je Amfilohije nego cece, pece i ostale narikace

  • Bata Vreme: 05.01.2013 00:52h

    Bravo Emina

  • iguman Vreme: 05.01.2013 16:41h

    Verujem pope da si procitao sveto pismu,gde stoji da bog kaze da treba vise voleti Njega,nego decu i roditelje svoje,pa sta sada `oces.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP