Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSKLUZIVNO!

Ana Marija abortirala Lolino dete!

Autor: Ljubomir Tozev | 22.03.2015 - 20:30:00h | Komentara: 0

Nakon priča da je Ana Marija Žujović izgubila bebu začetu u vezi sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem, „Alo!“ ekskluzivno saznaje da je fitnes instruktorka svojevremeno čekala dete i sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, ali je tu trudnoću prekinula. Naime, Ana Marija i Lola su tada bili vrlo mladi i nisu se slagali u ljubavnoj vezi, a kako tvrdi naš izvor, ona je na sve načine pokušala da sakrije od javnosti činjenicu da je abortirala njegovo dete.

Nije  odgovorila:  Ana Marija  Žujović

Ana Marija Žujović | Foto: Zoran Ilić

 - Cela ta priča sa Lolom je dosta potresna i Ana Marija je jedva uspela da prebrodi taj period. Ona je ostala u drugom stanju pre nekoliko godina dok su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi i iskreno, u tom trenutku to nije ni želela jer je bila vrlo mlada. Lola i ona su se u tom periodu dosta svađali i ništa nije ukazivalo na to da bi njihova ljubav mogla da opstane. Ana Marija je odlučila da ode u privatnu kliniku i bez njegovog znanja abortira. Trebalo joj je dosta vremena da se vrati u normalu, a jedno vreme je čak bila u depresiji i išla na terapiju. Srećom, sve je uspela da preboli tako što se maksimalno posvetila sportu i treninzima - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak fitnes instruktorki. 

Brzo se zasitio:  Lola Smiljanić

Lola Smiljanić | Foto: Goran Srdanov

Kada smo pozvali Anu Mariju kako bismo je pitali da li je uopšte bila sa fudbalerom u emotivnoj vezi, ona je rekla: 
- To je bilo davno, stvarno ne želim da se sada osvrćem na prošlost i ono što je sada daleko iza mene - izjavila je fitnes instruktorka, a na pitanje da li je tačno da je izgubila njegovu bebu, kazala je kratko:
- Nemam komentar. 
U nameri da čujemo i Lolinu stranu priče, kontaktirali smo sa njim, ali on tvrdi da mu ništa od toga nije poznato.
- Zašto mene stalno zovete za te gluposti, ta vaša informacija mi nije poznata. Valjda bih ja prvi morao da znam za to. Anu Mariju sam video poslednji put davno. Zašto imate potrebu sada o tome da pišete, kada je to bilo davno - rekao je Lola za „Alo!“.

Tužilaštvo tražilo dokaze da je izgubila Vladinu bebu!

Nakon što ju je Vlada Stanojević pretukao, Ana Marija je u javnosti iznela činjenicu da je u tom periodu bila u drugom stanju, ali je zbog napada izgubila bebu. Kako su mediji o tome pisali danima, fitnes instruktorku su pozvali iz Trećeg osnovnog tužilaštva i tražili da donese lekarsku dokumentaciju koja to dokazuje. Kasnije se spekulisalo da u papirima koje je ona donela nije stajalo ni da je bila trudna, te samim tim nije mogla ni da ima pobačaj, a Vlada je to iskoristio da je otpuži za laži.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP