Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PONOVO NEVREME U SRBIJI

„Anamarija“ donosi pljuskove, grad i oluju

Autor: R. Ć. | 31.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Pljuskovi praćeni jakim vetrom i grmljavinom ponovo će danas zahvatiti Srbiju. Ciklon „Anamarija“, kako su ga nazvali na portalu „Serbianmeteo.com“, stiže iz severnog dela Italije, preko Jadrana, do centralnih delova Balkana, a jako nevreme sa obilnom kišom, grmljavinom i „pijavicama“ još juče je tutnjalo Hrvatskom, posle čega se očekivalo da stigne i u našu zemlju.

Nevreme

Nevreme | Foto: Nebojša Marković

- U celoj Srbiji danas se očekuju pljuskovi i grmljavina, ponegde i vremenske nepogode sa gradom, a u zoni jačih pljuskova moguć je i olujni vetar. Doći će i do pada temperature, koja danas neće prelaziti 26 stepeni. Nestabilno će biti i sutra, i to uglavnom na jugu i jugozapadu, gde se očekuje više jačih pljuskova - kaže za „Alo!“ meteorolog Branko Sparavalo iz „Meteosa“.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je juče na obilne padavine, uz procenu da će u većini mesta u Srbiji za 12 sati pasti od 20 do 40 litara kiše po kvadratnom metru, a lokalno čak i više, što može dovesti do izlivanja pojedinih bujičnih rečica u pojedinim delovima zemlje. Za vikend se očekuje pretežno sunčano i malo toplije, ali su po podne ponegde mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinama. Prema procenama meteorologa, ovakvo vreme će potrajati sve do 5. avgusta, posle čega se može očekivati povećanje temperature i stabilnije vreme.
Poslednji komentari
  • MI Vreme: 31.07.2014 09:23h

    Ovaj na biciklu mora da je raznosac pizza :))))))))

  • Vasa Vreme: 31.07.2014 11:16h

    U pitanju je HAARP. To je antenski sistem za upravljanje sa vremenskim prilikama i neprilikama. Osim GENOCIDA koji je Vatikan izvršio nad nama pomoću Ciklona oblaka (Čitaj: Šifrovano ime TAMARA), 13.05-2014 sad evo opet uz pomoć HAARP neviđeno nevreme. HAARP je elektronski akcelerator magnetnih talasa. Taster od HAARP-a se nalazi u laboratoriji u Americi). Amerika je najveća žrtva Vatikana. U Americi se testira: Kancer, GMO, Ebola, Sida itd..,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP