Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTKLONTI SPEKULACIJE

Antić: Galenika ne treba da bude predmet spekulacija

Autor: Tanjug | 07.02.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Funkcioner SPS Aleksandar Antić izjavio je danas da "Galenika" ne treba da bude predmet medijskih spekulacija i napisa kao i da pitanje bilo čije odgovornosti trebalo bi da utvrde pravosudni organi.

Aleksandar  Antić

Aleksandar Antić | Foto: Vesna Lalić

"Potrebno je da u takvim situacijama državni organi rade svoj posao. To treba da bude jedna ozbiljna analiza, a ne deo političkog života. Nemam bližih informacija o tome šta se dešava u Galenici" rekao je Antić gostujući na TV B92.
Predistražni postupak o malverzacijama u „Galenici" završen je, a prema dostupnim dokazima, nekadašnji farmaceutski gigant oštećen je za 100 miliona evra.
Nova krivičina prijava na kojoj je, pored ostalih, i direktor SPS Dejan Backović, prosleđena je Tužilaštvu za organizovani kriminal.
Prema Antićevim rečima, pravosudni organi trebalo bi da utvrde da li ima nečije krivične odgovornosti.
"Verujem da će oni taj posao uraditi ozbiljno. Činjenica je da se sve političke stranke, celo društvo zalaže za nezavisno pravosuđe, za objektivan pogled na takve stavri. Nema zaštićenih, ali pustimo nadležne državne organe da rade svoj posao" rekao je on.
Antić je naveo da je teška situacija u "Galenici" počela znatno ranije, daleko pre 2008. godine i dodao da su tek tada oni, koje je tamo delegirala SPS došli, a da je već bilo loše poslovanje.
Poslednji komentari
  • Los Pepes Vreme: 08.02.2014 15:04h

    Slažem se sa gospodinom Antićem u potpunosti. Predmet špekulacija treba da budu njegov koalicioni partner Palma : Kolubara, gradnja privatnog hotela na ekskluzivnoj zoni u Jagodini sa infrastrukturom iz NIp-a, izgradnja fabrika za 500 ljudi sa nenormalnim subvencijama države i bez kontole (zaposle radnike na mesec dana dok ne prođe kontrola pa ih otpuste), kancerogeni lomljeni asfalt sa autoputa ugrađen kao nov, poklanjanje 150 hektara državnog zemljišta partijskim sabratima uz ličnu odluku Palme i bez ikakvih javnih kriterijuma, donacije za putovanjca u inostranstvu (gde je redovni gost i gospodin Antić), isključivi monopol za sva zapošljavanja u gradu, Resavica, Pantić... TREBA LI JOŠ??? IMA, VERUJTE JOŠ MNOGO, MNOGO TOGA.... TO MI JAGODINCI ITEKAKO OSEĆAMO NA SVOJOJ KOŽI.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP