Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTRA POGODILA VEST

Antić: Likvidacija ne ostavlja ravnodušnim!

Autor: | 30.12.2013 - 11:49:00h | Komentara: 0

Antić izjavio da kada prvi potpredsednik Vlade izjavi da je država izvršila likvidaciju Slavka Ćuruvije, "onda je to vest, koja ne ostavlja nikog ravnodušnim".

Aleksandar  Antić

Aleksandar Antić | Foto: FoNet

Član Predsedništva SPS i ministar saobraćaja je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da takva vest "izaziva loš osećaj kod svakog ko se bavi politikom, jer posao države je nešto potpuno drugo - da vodi računa o svojim ljudima".
On je izrazio uverenje da postoji koordinacija svih aktivnosti između premijera Ivice Dačića i Aleksandra Vučića, Biroa za koordinaciju Službi bezbednosti i MUP-a, da ta saradnja daje rezultate i da podržava policijsku akciju "Grom", jer je to obračun sa oblikom kriminala koji je najveća pošast ovog društva.
Aleksandar Antić je rekao da je odnos između premijera Dačića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića dobar i da oni dobro sarađuju.
Upitan o izjavi predsednika Nikolića da ga prisluškuju, Antić je odgovorio da je pitanje bezbednosti predsednika Republike i najviših državnih funkcionera od nacionalnog značaja i za nacionalnu bezbednost i da je potrebno da se raspravi na nadležnim mestima.
Na pitanje o predlogu srpskog i albanskog kokusa u američkom kongresu da kosovski premijer Hašim Tači, visoka predstavnica EU Ketrin Ešton i srpski premijer Ivica Dačić dobiju Nobelovu nagradu za mir, Antić je odgovorio da je "pitanje Nobelove nagrade jedan element čuvenog našeg balkanskog klišea".
"Posle niza godina i decenija satanizacije, jako je dobro što se neko iz naše zemlje uopšte spominje u takvom kontekstu", rekao je Antić i dodao da je, sa druge strane, neizvesno koliko je to realno.
Antić je rekao da je to nagrada za mir i da, ukoliko bi se to ozbiljno razmatralo, to bila nagrada za ono što se desilo u Briselu, jer je Dačić sa Vučićem uložio ogromnu energiju u briselski proces, regionalnu stabilnost i pomirenje u regionu.
Upitan o mogućnosti raspisivanja novih izbora, Antić je odgovorio da bi o tome trebalo da razgovaraju Dačić i Vučić.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP