Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOBILI ŠTA SU ZASLUŽILI

Aplauz za sudbinu: Zlikovci koje je karma šutnula u glavu!

Autor: Listeverse / N. Gavrilović | 31.01.2014 - 14:49:00h | Komentara: 0

Život je pun sitnih nepravdi, ali će vas ovi brutalni obrti sudbine naterati da se slatko nasmejete, ili bar klimnete glavom u znak podrške kosmičkoj karmi! A, verujte nam, ova je bila baš besna.

Barton - Ko se sada smeje?

Barton - Ko se sada smeje? | Foto: facebook

Pročitajte do kraja ovaj tekst. Verujte nam, biće vam drago.

Novinari 1 : 0 Nevaspitani psihopata koji ismeva mrtvu decu

Daren Barton je jedno, pa, da ne psujemo. Zreo čovek (41), muž i otac, provodio je sate i sate komentarišući na Fejsbuk grupama nastalim u znak sećanja na preminulu decu. Pisao je gadosti poput "truli u miru" i "počivaj u mokraći". To su čitali roditelji tragično preminulih mališana. Svoje ponašanje Barton je opravdavao time da je to "otvorena duštvena mreža i da može da piše šta god hoće". Bi Bi Si se nije složio. Verovali ili ne, ovaj medijski kolos odlučio je da upotrebi svu svoju moć i - istroluje trola. Nenajavljeni, novinari su mu banuli na kućna vrata i ispričali njegovoj ženi i detetu šta to tata radi.

Onda su intervju sa njim (rekao je da se ne kaje) emitovali navodeći njegovo puno ime i prezime, kao i lokaciju. Uskoro, njegov Fejsbuk profil postao je preplavljen uvredama koje je on uputio dečici, pa je manijak morao da ugasi profil. Šta ćeš, to je otvorena društvena mreža.

Razmaženo derle tužilo roditelje - a onda je zakon uzvratio

Razmaženi španski momak je tužio svoje roditelje jer nisu hteli da mu povećaju džeparac. Inače, momak je imao (25) godina, živeo je sa roditeljima a umanjen mu je džeparac jer nije hteo da traži posao. Kada je slučaj dospeo pred sud sudija nije imao mesta za milost - prema sinu. Zakonski je bio obavezan da se iseli iz kuće roditelja i nađe posao, ili snosi posledice.

tuča nasilje prebijen

Prebili siledžije kao volove u kupusu! Foto: ilustracija

Napali su vrlo, vrlo, pogrešne momke u suknji

U oktobru 2009. dvojica Velšana Din Gardener i Džejson Fender mrtvi pijani napali su dvojicu transvestita koji su šetali ulicom u "punoj opremi". Samo što su ti transvestiti bili - trenirani borci u kavezu! Znate, najbrutalnijem vidu borbi. Toliko su premlatili dvojicu siledžija (i to u suknjicama i sa tašnicama) da ih je policija samo podigla sa asfalta i ubacila u maricu. Verovatno umirući od smeha.

Kad te ceo svet tuži mami

Jedan puniji mladić skupio je hrabrosti da ode u teretanu i proba da vodi zdraviji život. Onda se umešao neki uobraženi Australijanac i okačio sliku jadnička na internet kako bi ga ismejao. A onda je Reddit to video. Ova internet zajednica udružila se sa čuvenim forumom 4chan i napravila internet hajku na pametnjakovića koji se smejao tuđoj muci. Verovali ili ne - našli su i pozvali njegovu majku! Objasnili su joj šta joj je dete uradilo a ona mu je ukinula finansijsku pomoć, Fejsbuk prijatelji su ga pobrisali a vlasnik teretane u kojoj je slikao momka mu je ukinuo pristup čitavom lancu radnji! E, to je prevaspitavanje.

pokrivalice

Suđenje koje je donelo brutalnu presudu| Foto: Shutterstock

Bacio joj kiselinu u lice - a onda je osetio njen bol

Iranac Mahid Movahedi nije dobro podneo što je Amene Bahrami odbila njegovu bračnu ponudu - bacio joj je kiselinu u lice i oslepeo je. Iran funkcioniše po principu šerijatskog prava, a nesrećna devojka je imala samo jednu želju - oslepite i njega kiselinom. Sud je rekao - hajde.

Movahedi je sedeo u zatvoru i čekao u strahu da ga odvedu u bolnicu, daju mu sedativ i da se probudi zauvek slep. Ipak, devojka je u poslednjem trenutku otkazala kaznu, rekla je da je samo želela da on zna kroz šta je prošla. Svaka joj čast.

Bombaš leži opasan eksplozivom

Teroriste ubila najneverovatnija okolnost | Foto: Reuters

ULTIMATIVNI KARMA NOKAUT

U zimu 2010. spremala se katastrofa u Rusiji. Tri žene bombaši - samoubice spremale su se da uđu u grupu ljudi koja je čekala Novu godinu i detoniraju eksploziv. Bio bi to pokolj nesagledivih razmera. Ipak, desilo se čudo!

Bombe su se aktivirale mobilnim telefonom - kada ti stigne poruka.

Tako je jedna crna udovica stavila pojas sa eksplozivom i spremila se da poubija nedužne ljude.U tom trenutku, u sred skrovišta terorista, stigla joj je poruka mobilnog operatera sa novogodišnjim željama. Bombe su eksplodirala, pobile sve teroriste i uništile sve opasne naprave! Nijedan civil nije povređen. E, to je pravda!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP