Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PORODIČNO BLAGO

Arkanov sin traži imovinu od Cece!

Autor: Danica Ćuruvija | 23.09.2012 - 12:02:00h | Komentara: 0

Mihajlo Ražnatović (36), najstariji sin ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48), poništio je nasledničku izjavu, kojom se u martu 2000. saglasio da sva imovina pripadne pevačici Svetlani Ceci Ražnatović (38), i traži svoj deo očeve imovine, saznaje „Alo!“.

Kako saznajemo, Arkanov sin iz braka sa Šveđankom je u prisustvu svog advokata otišao u sud u kojem je povukao svoj potpis od pre 12 godina.

Mihajlo Ražnatović

Mihajlo Ražnatović | Foto: Miloš Rafailović

 - Mihajlo je u izjavi naveo da je bio uračunljiv kada je potpisivao nasledničku izjavu, ali da ona nije tačna i da je bio doveden u zabludu kada ju je potpisivao. Zatražio je da se ona poništi, a on je izjavu poništio jednom rečenicom. Upućen je da pokrene parnični postupak u vezi sa Arkanovom imovinom, što on još nije učinio - kaže naš dobro upućeni sagovornik.

Živi u Španiji?
Mihajlo je Arkanov sin iz braka sa Šveđankom, a u Srbiju je došao da živi 1992. Bio je oženjen Šveđankom s kojom je dobio ćerkicu Mikaelu. Jedno vreme je držao i japanski suši bar u centru Beograda, a napisao je i memoare „Sin tigra“. Medijske stupce je punio i zbog veze s makedonskom pevačicom Karolinom Gočevom. U međuvremenu je napustio zemlju, a navodno živi u Španiji, dok neki veruju da je u Švedskoj. Pošto je nekoliko godina uspešno igrao hokej kao profesionalac u Švedskoj, godine 2006. je dobio angažman u Španiji u slavnom klubu Barselona. 

Ova odluka je usledila nakon što je posumnjao da je testament njegovog oca falsifikovan. Inače, ostavinski postupak inicirali su pre dve godine Arkanova bivša supruga Natalija Martinović, s kojom ima četvoro dece, Mihajlo Ražnatović i Anđela Ražnatović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka s beogradskom glumicom Ljiljanom Mijatović. Međutim, postupak je zastao upravo zbog poništavanja nasledničke izjave Mihajla Ražnatovića.
- Kada Mihajlo pokrene i završi parnicu, moći će i da se nastavi ostavinski postupak. Postupak ostavine iza pokojnog Arkana nikad nije počeo. Vođena je ostavinska rasprava samo između Cece i Natalije, i to samo za kuću, ali pravi postupak ostavine nikad nije pokrenut. Arkan ima devetoro dece i svi su zainteresovani za deo nasledstva, a to će zatražiti i preko suda - rekao je za naš list prijatelj porodice Ražnatović.

Mihajlo i Svetlana

Mihajlo i Svetlana | Foto: Aleksandar Anđić

 I dok Mihajlo Ražnatović i Natalija Martinović ne žele da daju izjave za medije, Vojin Martinović (29), Arkanov sin iz braka s Natalijom koji živi u Americi, u januaru je za naš list izjavio da je testament o Arkanovoj ostavštini lažiran.

Advokat: Kuća je Cecina
Cecin advokat Miša Petrovski je ranije za naš list izjavio da vila u Ljutice Bogdana 3 na beogradskom Dedinju nije predmet ostavine, već druga imovina koju je Arkan posedovao, pošto je, kako je naveo, Ražnatovićeva dobila kuću u sporu sa Arkanovom prvom suprugom Natalijom Martinović.

- Taj testament je fabrikovana laž. Nakon očeve sahrane dogovor je bio da Ceca uzme polovinu imovine, a da drugu podeli devetoro njegove dece. Tek posle 40 dana se odjednom pojavio „testament“, koji je Ceca fabrikovala. Testament ima mnogo očiglednih grešaka, kakve otac nikada ne bi napravio. To je bilo čisto fabrikovanje da bi Ceca sve zgrabila za sebe i da ne bi ništa podelila sa ostalim naslednicima - rekao je Vojin Martinović pre nekoliko meseci za naš list.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP