Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTEŽANA ISTRAGA POVODOM POKUŠAJA UBISTVA BIZNISMENA

Atentatori na Beka dobili signal da beže!

Autor: D. Ćuruvija - M. Dudvarski | 21.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Maja Adrovac (31) iz Beograda, koja je uhapšena zbog sumnje da je umešana u pokušaj ubistva Milana Beka (54), bila je u automobilu u kojem se vozio atentator koji je izrešetao biznismena 14. novembra prošle godine u Beogradu ispred njegove kuće na Senjaku, saznaje „Alo!“.

Neko želi njegovu smrt: Milan Beko

Neko želi njegovu smrt: Milan Beko | Foto: Emil Čonkić

Iako je policija ubrzo nakon ranjavanja Beka imala njen DNK, nije se, kako „Alo!“ saznaje, prešlo na Majino hapšenje jer je u planu bilo hvatanje čitave grupe umešane u pokušaj ubistva biznismena.


- Međutim, procurila je informacija da su istražni organi na tragu grupi koja je pokušala da ubije Milana Beka. Zato je i Majin muž Ivan Adrovac (34), inače saradnik Luke Bojovića, pobegao iz zemlje, a čitava istraga je bila više nego otežana - navodi naš sagovornik.

Kako saznajemo, DNK Maje Adrovac je postojao u policijskoj bazi jer je ona ranijeprivođena zbog sumnji da je sa svojim suprugom Ivanom prodavala drogu.

- Na jednoj od četiri čaure koje su pronađene na mestu gde je pucano na Beka pronađen je i njen DNK. Upoređivanjem u bazi sa drugim uzorcima DNK, došlo se do njenog imena. Kasnijim radom je utvrđeno da je Maja bila u automobilu u kojem se vozio atentator koji je izrešetao biznismena. Utvrđuje se na koji način je DNK osumnjičene došao na čauru - naveo je izvor „Alo!“.

Ivan Adrovac (34), za koga se sumnja da je član međunarodne kriminalne grupe „Pink Panter“, poznate po pljačkanju evropskih zlatara i juvelirnica, važi za jednog od bliskih saradnika Luke Bojovića (42), vođe zemunskog klana. On je u januaru prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljačkama zlatara i juvelirnica u nekoliko evropskih zemalja, ali je nakon saslušanja, po nalogu tužioca, pušten na slobodu. Kod Adrovca su tada nađena dva skupocena sata „roleks“i falsifikovana lična karta.

Motiv još nije poznat


O mogućem motivu atentata na biznismena Milana Beka mediji su mnogo spekulisali, pa je pokušaj ubistva povezivan sa preduzećima koje je Beko privatizovao, ali istraga se vodi u više pravaca, pa se istražuju njegovi poslovi i saradnja sa poslovnim partnerima.

Poslednji komentari
  • zoran miljkovic Vreme: 21.07.2015 16:45h

    muka mi je od detinjarija, koje vi objavljujete u vezi ranjavanja Beka. Ima li neko ozbiljan ko moze da veruje, ovako glupoj prici, pa ovo nije ni za decu. Kakvi su to novinari, koji ovakve price, koje su svakog dana razlicite, mogu da stave u novine, TESKO NAMA, SA VAMA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP