Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRAZNIČNA PROGRAMSKA ŠEMA

B92: "Mentalno razgibavanje" nije i neće biti predmet javne debate!

Autor: Ekipa Alo! | 26.12.2013 - 15:48:00h | Komentara: 6

Posle čitavog niza saopštenja i visokofrekventnih reakcija na društvenim mržama, a povodom emisije “Mentalno razgibavanje” i njene, kako je to neko zlonamerno hteo da predstavi - zabrane emitovanja, menadžment B92 je saopštio da je danas počela njihova praznična programska šema.

b92

- Od danas, 26. decembra, zaživela je naša praznična programska šema, koja će trajati do 13. januara 2014. Ona podrazumeva izmene određenih termina emitovanja i emitovanje novogodišnjih specijala, kako na televiziji tako i na radiju. Uvereni smo da će ova programska šema zadovoljiti inače vrlo probirljivu publiku naše medijske kuće - stoji u saopštenju RTV B92.
U ovom saopštenju je pojašnjeno da sadržaj emisije “Mentalno razgibavanje”, kao i sadržaji drugih emisija koji se emituju na B92, nije i neće biti predmet javne debate.
- Svoju hrabrost i profesionalnost naša medijska kuća je potvrdila već mnogo puta. Bili smo i ostali sinonim za slobodnu, visokoprofesionalnu medijsku kuću, i tako smo oduvek posmatrani i van granica naše zemlje. U tom smislu odlučno odbacujemo insinuacije da smo ukinuli ili na bilo koji način uticali na sadržaj neke emisije - zaključuju na B92 i dodaju da se zahvaljuju svojima gledaocima, slušaocima i stručnoj javnosti na spremnosti da ih zaštite.
- Zahvaljujemo se i predstavnicima političkog establišmenta na komentarima i pojašnjenju situacije, uz konstataciju da nećemo odustati od planirane i najavljene programske šeme i da nismo spremni na kompromise koji remete naše uobičajeno i normalno funkcionisanje. Sa druge strane, sa žaljenjem konstatujemo da su neke od naših kolega bez dovoljno informacija ugrozile funkcionisanje B92, ali mi ćemo i dalje sve svoje izazove rešavati u okviru naše kuće - stoji u saopšetnju RTV B92.
Poslednji komentari
  • stevan Vreme: 26.12.2013 18:02h

    sine Brute- Matić-u, imaj m... pa kaži istinu

  • Teta Rada Vreme: 26.12.2013 19:14h

    Verujem da Vučić nije intervenisao ali sam sigurna da su to uradili oni oko njega,koji su preterali sa veličanjem gosp.Vučića, a time mu nanose polako ali sigurno veliku štetu. Prosto se utrkuju ko će ga više hvaliti i veličati.

  • Радован Vreme: 26.12.2013 20:35h

    А баш сам мислио иду нам ванредни избори па да нам буду кандидати за премијера и првог заменика баш штета !!! Плаше јаке конкуренције. А Брут жели на место (Ја и нико мој)

  • pejapeja Vreme: 26.12.2013 21:15h

    Imali ste promasaja I do sad ali ova emisija za sada drzi record.Zar je moguce da toliko potcenjujete svoje gledaoce I usudjujete se da prikazujete ovakve emisije.Pa kome takva emisija moze biti interesantna - samo onome ko prvi put gleda TV I nije cuo za internet,Direktno zaglupljivane I mentalno zlostavljanje gledalaca je mozda pravi naslov.

  • lola Vreme: 26.12.2013 22:57h

    pa i da ukinu tu emisiju,pa sta,vucic mentalno razgibava ovo malo naroda sto je ostalo vec godinama !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP