Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠEF NAPREDNJAKA U PARLAMENTU NIJE POSLUŠAO LIDERA STRANKE

Babić letovao u Turskoj, a pričao da je u Vrnjačkoj Banji!

Autor: S. Vojinović | 04.09.2014 - 15:20:00h | Komentara: 17

Na pitanje novinara gde je tako lepo preplanuo, šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić odgovarao je prethodnih dana da je bronzanu boju dobio u rodnoj Vrnjačkoj Banji. Međutim, ovaj naprednjak nije samo obmanuo javnost, već i svog partijskog šefa Aleksandra Vučića! Naime, nije poslušao preporuku da se letuje u Srbiji, već je u tajnosti uživao u Turskoj!

Zoran Babić lepo pocrneo u Turskoj

Zoran Babić lepo pocrneo u Turskoj

Zanimljivo je da je i sam Babić baš za „Alo!“ izjavio da neće putovati izvan Srbije, a samo nekoliko dana posle te izjave spakovao je kofere i otišao na Sredozemno more.

Ni Maja nije poslušala premijera!

Prva među jednakima: Maja Gojković


I predsednica parlamenta Maja Gojković oglušila se o preporuku Aleksandra Vučića. Ona je desetodnevni odmor provela u egipatskom letovalištu Hurgada.
Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sredinom avgusta da nikoga od srpskih političara ne može da osuđuje zbog toga što godišnji odmor provodi izvan Srbije, da svako ima pravo da zarađeni novac troši gde želi, ali da će on sve dok država ne izađe iz krize - biti u Srbiji.


- Evo me kod kuće, u Vrnjačkoj Banji. Kakvo more, mora da se radi! - rekao nam je sredinom avgusta Babić.


Međutim, već tada je imao rezervisano letovanje sa porodicom u jednom od poznatih turskih letovališta.


Juče je u izjavi za „Alo!“ najpre pokušao da eskivira odgovor na pitanje da li je bronzanu dobio na turskom suncu, da bi na naše insitiranje da imamo informaciju da je ipak letovao van zemlje, potvrdio da je bio u Turskoj, ali ne i tačno gde.


- Danas je 3. septembar i biramo ministra privrede ovde u Skupštini, a vi me pitate šta sam radio i gde sam bio u avgustu! Ne vidim razlog da me to pitate, ali ako baš insistirate, bio sam na odmoru u Turskoj, pa šta?! - prokomentarisao Babić, koji se posebno isticao preplanulošću.


Na pitanje zašto nije poslušao preporuku premijera i svog partijskog lidera Aleksandra Vučića, koji je rekao da neće ići na odmor van Srbije sve dok je država u krizi, šef poslaničke grupe SNS je ovako regovao:


- Zaslužio sam odmor, ne znam šta još hoćete?! Naša poslanička grupa je dala dobar primer ostalima kako treba da se radi. Tursku nisam planirao, iznenada sam otišao tamo! I šta, sad ćete da me stavite na prvu stranu?! Koga to pa zanima?! Ma neću više da pričam o tome...


Da li se Babić možda sreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, koji je u isto vreme sa suprugom Dragicom letovao u Bodrumu, nismo uspeli da saznamo, jer nije želeo da otkrije u kojem turskom letovalištu je nabacio boju!

Poslednji komentari
  • mina Vreme: 04.09.2014 16:20h

    Oni se svi do jednog deklarativno stoje iza svake reci Vucica, medjutim rade sve po svom nahodjenu. Kad sef parlametarnog kluba SNS i Predsednica Skupstine ne slusaju preporuke svog predsednika partije sta tek ostali rade?!?

  • BgBoy Vreme: 04.09.2014 19:04h

    Pa šta vam je ovde čudno, oni lažu svi od reda! Lažu dosta krupnije stvari, podvaljuju lažne diplome, lažu narod decenijama da će da živi bolje, a nikada nismo gore živeli...A vidite njih kako svi od reda uživaju, letuju imaju mnogo novca, a narod na ivici gladi i još čeka poskupljenja i smanjenja plata i penzija! Nije problem u njima, nego u narodu koji je hteo takvu vlast i sada ispašta!

  • Vlada Vreme: 04.09.2014 19:11h

    Tursku nisam planirao, iznenada sam otišao tamo! Zamislite, slučano zavučem ruku u džep, a tamo 3.000 evra, pa ko rekoh ajde da skoknem do Turske :)

  • gaga vuk Vreme: 04.09.2014 19:36h

    Divno i obavestio je premijera da je vratio sve funkcije, a koliko do sada ZARADIO kao clan odbora, strasno je to sto nije jedini sto lepo prica.

  • Klaka Vreme: 04.09.2014 20:06h

    Dobro,dobro možda i njihov šef nije tako strog i precizan a tamo ih niko i nije video koliko troše i s kim su.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP