Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIVŠI MINISTAR SE ZAPOSLIO KAO PREDAVAČ NA VIŠOJ ŠKOLI

Bačević predaje naučnu fantastiku!

Autor: I. Žigić | 20.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 11

Milan Bačević, ambasador Srbije u Kini i bivši ministar rudarstva i prirodnih resursa, zaposlio se pre nekoliko meseci u Beogradskoj poslovnoj školi, i to kao redovni profesor, saznaje „Alo!“!

Milan Bačević

Milan Bačević | Foto: Oliver Bunić

Naime, Bačević je nedugo po odlasku iz ministarske fotelje u aprilu 2014. uhlebljenje pronašao u toj visokoobrazovnoj instituciji, ali u zvanju saradnika za nastavu, što je za „Alo!“ potvrdio i direktor te škole.


- Čim je Bačeviću istekao zakonom propisan rok nakon odlaska sa funkcije ministra, on se zaposlio u našoj školi kao saradnik u nastavi. Međutim, kada je izabran za ambasadora Srbije u Kini, primljen je za redovnog profesora BPŠ-a, ali mu radni odnos miruje - objasnio je Đuro Đurović.
Bačević je za ambasadora imenovan u oktobru 2014, a za redovnog profesora BPŠ-a izabran je u maju ove godine.

Ipak, u svojoj imovinskoj karti koju je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije nije naveo da je zaposlen i u BPŠ-u. Naime, poslednji put je izveštaj o imovini i prihodima prijavio u decembru prošle godine, a kao jedino zaposlenje i izvor prihoda naveo je ambasadorsku funkciju i platu po tom osnovu od skoro 4.000 evra.

I sam Bačević nam je potvrdio da se bacio na profesuru.
- Tačno je i da sam tu poziciju zamrznuo kada sam postavljen za ambasadora - kratko je za „Alo!“ iz Kine poručio Bačević, nakon čega je poručio da je veza loša, te da nas vrlo slabo čuje. Do zaključenja ovog broja nije odgovarao ni na naše SMS-ove.

Milena Nikolić

Milena Nikolić

Otac i ćerka zajedno predaju


Interesantno je i da u Beogradskoj poslovnoj školi kao redovni profesor radi i Bačevićeva ćerka Milena Nikolić, koja je inače udata za Branislava, mlađeg sina predsednika Tomislava Nikolića. Kako se navodi na sajtu te škole, ona predaje dva predmeta, i to menadžment turističkih agencija i menadžment turističkih destinacija.

Poslednji komentari
  • Dr Iggyy Vreme: 20.07.2015 08:26h

    Prof. dr Milan Bačevića, familijarni prijatelj Tome Nikolića, trebali su da angažuju na gradnji vodenog kanala "Dunav -Morava - Vardar - Egej", čiji autor ponovnog aktiviranja te ideje Za njegovu gradnju su zainteresovani Kinezi, koji su uradili fizbiliti studiju, a za njom se još traga. Ovaj projekat je kompatibilan sa Vučićevim projektom "Beograd na vodi ".

  • dragan Vreme: 20.07.2015 09:15h

    aaaajojjjj majko moja za koga sam glasao .......NISAD VISE NIKAD VISE NIKAD VISE NIKAD VISE NIKAD VISE NIKAD VISE VUCICUUUUUUUUU POSTENI SNS

  • vitez Vreme: 20.07.2015 09:32h

    Ova škola je "siguna kća" ako ne možeš ništa drugo da završiš ajde u ovu školu i ako hoćeš da dobro zarađješ ajde u ovu školu.

  • mmi Vreme: 20.07.2015 10:10h

    Znaš kada će da naprave BG na vodi? Baš kad završe kanal D.M.V.E.

  • Siromah čovek Vreme: 20.07.2015 10:26h

    Šta će , mala mu je ambasadorska plata , morao je čovek pronaći dodatni izvor prihoda a i šteta da takav genije koji je osmislio projekat "Dunav -Morava -Vardar -Egej " ne pruža znanje mladim naraštajima . Šta bi smo mi bez takvog mozga ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP