Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDMET JE OTVOREN

Bajatović: Ivice, ja joj ne bih oprostio!

Autor: A.O. | 30.01.2013 - 12:19:00h | Komentara: 19

Dušan Bajatović, direktor "Srbijagasa" i visoki funkcioner SPS-a, poručio je juče da bi se rado pozabavio "predmetom" koji je voditeljka skrivene kamere pokazala premijeru Ivici Dačiću!

Dušan Bajatović

Au, jesi dobra... Dušan Bajatović

- Da sam ja kojim slučajem bio na mestu premijera Dačića, pošto je predmet otvoren ja bi se njime konkretno pozabavio posle emisije, u dogovoru sa voditeljkom - izjavio je Bajatović gostujući rano jutros u programu Televizije Pink!

Nemoguća misija sa Dačićem

Ivice, pazi snima se: Nemoguća misija sa Dačićem

Podsetimo. premijer Srbije i ministar policije, Ivica Dačić, najnovija je ''žrtva'' serijala skrivene kamere pod nazivom ''Nemoguća misija'', kada mu je "voditeljka" usred emisije pokazala svoje razgolićeno međunožje.
''Voditeljka'' je dogovorila ekluzivni intervju sa prvim čovekom Vlade Srbije. Snimanje emisije je izvedeno u studiju jedne poznate televizije čiji vlasnik kao i zaposleni, takođe nisu ni pretpostavili da će se snimati ''Nemoguća misija''.

Ideja autora je bila da testira na koji će način reagovati prvi čovek Vlade Srbije, kada primeti da voditeljka ne nosi donji veš dok razgovara sa njim.

Nemoguća misija sa Dačićem

Bejsik instikt stajl: Nemoguća misija sa Dačićem

Zanimljivo je da su reakciju premijera u ovoj skrivenoj kameri preneli svetski zabavni internet portali pod naslovom "Serbian prime minister on candid camera Basic Instinct Style". Pogledajmo kako se premijer snašao:

Poslednji komentari
  • cicka Vreme: 30.01.2013 12:53h

    bajatovicu,ovo se ne uzima

  • Blablablatruc Vreme: 30.01.2013 12:54h

    Prostakluku, primitivizmu i jeftinoj zabavi nikada kraja! Ono sto je u ovoj prici vaznije, a to je pokazalo nivo nasih politicara! Sta reci za Bajatovica? On je sve "sredio" pa bi se bacio i na ovu jadnicu koja bi sve ucinila da se nadje na tv! Ne bi me iznenadilo da sutra ova bude "voditeljka" i jos grdje "novinarka"! Jadna li si Srbijo! Sprdacina i to javna.......a ljudi na ivici opstanka!

  • srpkinja Vreme: 30.01.2013 13:59h

    Tu divotu neka pokazuje svom tati i bratu i sinu ,ako ih ima.Sram vas bilo.Vredjate narod svojim prostaklukom,da je bio neko da joj zalepi šamarčinu.Dosta nam je tih sišlih s motke.Dajte narodu nešto pametno.Zar zato plaćam redovno pretplatu.Ja sam pored pameti bila uvek lepa žena.Ostala sam lepa,pa ne pišem ovo što sam ružna.Sve bih vas kaznila za uvredu premijera.Anatemnjaci jedni.

  • Vihor Vreme: 30.01.2013 14:20h

    Dno...

  • dalibor Vreme: 30.01.2013 15:36h

    Tesko, ti si uskopljeni intelektualac, a gledaj ga Dachic, ko leptiritj :D salu na stranu, ovo je zalosno sta se radi, o Dacicu mislim sve najgore, ali mislim da ovi treba da budu strogo kaznjeni....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP