Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVAKA ČAST!

Bajkeri još jednom pokazali humanost

Autor: Miša Nikolić | 25.05.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Bajkeri širom Srbije još jednom su pokazali svoju humanost i solidarnost, pa su se u okviru svojih moto klubova organizovali i pomagali opštinama koje su ugrožene poplavom. Svilajnac, koji je jedan od gradova koji je pogođen nezapamćenom poplavom posetili i doneli humanitarnu pomoć članovi nekoliko moto klubova, MK «Balkan boys», MD «Independent Riders», MK «Čoper Srbija» kao i «Moto Guzzi Srbija».

Bajkeri Foto: Miša Nikolić

Foto: Miša Nikolić

 Ovaj klub koji sačinjavaju ljubitelji motocikala «Moto Guzzi» iz čitave Srbije organizovali su se, sakupili pomoć i na svojim motorima doneli u sabirni centar Crvenog krsta u Svilajncu, međutim nisu ispustili priliku da posete i svoje prijatelje-svilajnačke bajkere.

-Sa nama su pored članova i naši prijatelji koji nisu bajkeri ali su veliki humanisti i želeli su da dođu i bar na ovaj način pruže podršku svilajnčanima. Članovi «Moto Guzzi» kluba su sakupili pomoć u hrani, lekovima, sredstvima za dezifekciju i ličnu higijenu i na motorima doneli u Svilajnac-kaže Rade Kojić iz Jagodine.
-Bajkeri su još jednom pokazali da nisu tu samo kada se voze motori i kada se družimo po moto skupovima, već i kada je teško i zbog toga sam im veoma zahvalan. Takođe sam zahvalan i brojnoj braći bajkerima koji nisu dolazili ali su skoro svakoga dana zvali i nudili pomoć-kaže Dragan Aćimović, potpredsednik Moto kluba «Kraljevi Slobode» iz Svilajnca, kome je Resava poplavila kuću, okućnicu i kompletno dvorište.

Bajkeri Foto: Miša Nikolić

Foto: Miša Nikolić

 
I sami svilajnački bajkeri,iako većina njih teško poplavljena pokazali su svoju humanost pa su među prvima donirali pomoć u hrani i vodi a zatim i uzeli učešće u distribuciji humanitarne pomoći.

Bajkeri nisu iskazali humanost samo u Svilajncu, članovi Moto kluba «White Angels» iz Paraćina su dali svoj doprinos raspodeli humanitarne pomoći u svom gradu, MK «Iron Bridge» su učestvovali u odbrani Ćuprije od nabujale Morave, motoristi iz ruskog moto kluba «Noćni Vukovi» otišli su u Doboj gde su uzeli učešće u akciji saniranja posledica poplave.

Prijateljstvo ili, kako sami kažu bratstvo pokazali su i inostrani klubovi koji su u svojim zemljama pomagali i prikupljali pomoć koja je putem Crvenog krsta stizala na ugrožena područja.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP