Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

USKORO VELIKA FEŠTA

Bajkeri, svi na Kališ!

Autor: E.A. | 17.05.2013 - 22:06:00h | Komentara: 0

Beograd je dobio prvi festival ljubitelja Harley - Davidson motora i Rock 'n' Rolla, na kojem su dobrodošli svi bajkeri, ali i oni koji vole dobar rock zvuk. "BIKE ROCK FEST" se održava od 30. maja do 2. juna na Kalemegdanu u Beogradu.

plakat

Kliknite za uvećanje

Neki od izvođača koji će nastupati u na festivalu su: Toni Montano, Despot (Aca Seltik), Bandx (AC/DC real tribute), Gale (Kerber) & Najda (Smak), Galija, Dado Topić & Time, Koffin Kats (USA), Kraljevski Apartman, Age of Aquarius (Makedonija), Swichblades, Retroaktiv, Full Houze (Grčka), Piloti, Yu grupa, Atomsko Sklonište (Hrvatska), Džepovi, a na bini će se pojaviti i još poznatih muzičara, kao gosti iznenađenja.
Pored bogatog muzičkog sadržaja, festival obiluje i drugim zanimljivostima. Posebna atrakcija će biti izbor za "Miss Bike Rock Fest-a", a pobednica ovog takmičenja će se takmičiti na izboru za "Miss Moto" u Italiji u septembru. Najzanimljiviji segment festivala koji je namenjen i za odrasle i za mališane će svakako biti “Zabavni park”, koji će biti opremljen motodromom, vrteškama i svim drugim zabavnim igraonicama.

plakat

Kliknite za uvećanje

"Bike Rock Village", kamp za bajkere, biće opremljen didžej binom, kao i svim potrebnim stvarima za prijatno kampovanje (tuševi, sanitarni čvor, izlagački štandovi, ugostiteljski objekti, itd). Kamp je pretežno ekološkog karaktera, tako da će se vršiti i prikupljanje starih guma i akumulatora od motora, kao i baterija od telefona. Za sprovođenje ekološkog reda i održavanje pozitivnog raspoloženja biće zadužen Vrač logora Rambo Amadeus. Vrač logora će takođe da nadgleda pečenje mesa na solarnu energiju (pečenje uz pomoć SunGrill-a).
Kao najveća zanimljivost, i potpuni novitet na ovim prostorima, biće “Beer Bike”, kojim će da upravljaju ljubazne konobarice, i koji će da cirkuliše svuda po festivalu.
Očekuje se da će festival posetiti preko 5.000 motociklista iz regiona i cele Evrope, i više od 100.000 fanova rock muzike.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP