Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVE NAS JE NASAMARILA!

Baka koja prosi u Knezu je prevarant!

Autor: Telegraf / A.O. | 06.10.2013 - 13:55:00h | Komentara: 25

Starica Milka Bosanac, o kojoj je Telegraf.rs pisao pre nekoliko dana, samo je jedna od mnogih varalica koje svakodnevno varaju građane u centru Beograda i koja koristi dobru volju građana kako bi zaradila pristojnu sumu dinara o kojoj mnogi zaposleni u našoj zemlji mogu samo da sanjaju!

baba iz knez mihailove milka bosanac

Milka Bosanac | Foto: Screenshot "Youtube"

Ova starica je zahvaljujući svom izgledu i uverljivoj priči, uspela da prevari i novinare, koji su hteli da joj pomognu kako bi dobila srpsko državljanstvo, kao i materijalnu pomoć kako bi lakše podnela zimu koja predstoji, kao i sredstva koja bi pomogla u lečenju njenog teško obolelog sina.
Međutim, prevara je brzo razotkrivena.
Nevena Crnobrnja Letić, rukovodilac odeljenja Gradskog centra za socijalni rad, napominje da se zbog pravila ove institucije i zakonskih okvira koji najstrože zabranjuju saopštavanje bilo kakvih detalja o licima koji su pod njihovom ingerencijom.
Zato i ne možemo objaviti podatke iz dosijea ove starice. Međutim, i bez toga je kristalno jasno da se ovde radi o pokušaju prevare koji svakodnevno uspeva.
- Upozoravam sve one koji žele da pomognu ovoj starici da budu izuzetno oprezni! Naš centar raspolaže kompletnom dokumentacijom o njoj i njenoj porodici. Mogu da kažem da ono što je izjavila vašem portalu u velikoj meri nije istina – kaže Crnobrnja za Telegraf.rs.

Na direktno pitanje da li starica Milka vara ljude tako što lažnom pričom izvlači novac od prolaznika u Knez Mihailovoj ulici, ona navodi da je pravo svakog građanina da pokloni novac, ali da prema njenom višedecenijskom iskustvu, onima kojima je novac zaista potreban pomoć ne stiže.
- Centar za socijalni rad Stari grad joj je u nekoliko navrata nudio smeštaj. Hteli smo da je smestimo u prihvatilište ili u dom za ponzionere i stara lica, što je ona decidirano odbila ne objasnivši zašto. Centar se trudi da svakome ko je na ulici, a iskaže želju za smeštajem, to i omogući. U Beogradu nema potrebe da niko bude gladan, niti da spava na ulici – kaže Crnobrnja.

Ova starica živi u strogom centru Beograda, u zapuštenoj kući na Dorćolu, sa svojom porodicom.
- Ma kakva crna pomoć, pa ona živi bolje od tebe i mene! Tu joj je i sin, snaja, ima troje unučadi. Imaju čak i auto. Ujutru pre nego što ode da prosi, prodaje novine po Dorćolu, pa tek onda ode na “smenu” u Knez Mihailovu ulicu. Ima naviku da non-stop dovlači u kuću u koju živi stare i bespotrebne stvari, pa se oseća težak smrad odatle - kaže jedan od komšija u Gospodar Jeveremovoj ulici.
Krajem septembra ispovest o Milki Bosanac potresla je Srbiju. Tada je za Telegraf rekla da je izbeglica iz Bjelovara i da nema državljanstvo a ni svoj dom, kao i to da je nekoliko puta, dok je prosila, bila pretučena, pa su joj čak i glavu razbili, a policija ju je terala. Za sina je rekla da je težak srčani bolesnik i da živi sa njim i sa snajom u tuđem podrumu.
 
Poslednji komentari
  • Bane Vreme: 06.10.2013 15:09h

    Ako i vara, neka je. Pored toliko krađe na veliko našli ste babu iz kneza da prozivate jbt

  • jole Vreme: 06.10.2013 15:53h

    kao i svuda u svetu, za prosjacenje u zatvor pa idi opet prosi.

  • Hromi Daba Vreme: 06.10.2013 17:56h

    Baba prosi po BG-u, a vlast u Abu Dabiju.baba je pametnija jer ne vraća isprošeno.

  • deda Mida Vreme: 06.10.2013 19:17h

    Pa da ima 3,3 miliona da da Aci i lokal u knezu ,nebi prosila u knezu,ajde bre bruka te se sa babu laznog prosjaka a Mali miskovic pokrao celu zemlju sa tatom i zavio u crno hiljade ljudi ,,,,i sta sada vise nije ni u kucni pritvor,,

  • mladen Vreme: 06.10.2013 19:34h

    ... s' kojim pravom objavljujete njeno ime?????? To sto je takva kava je mislite da i milsite da nema novaca za tuzbu i advokata, varate se!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP