Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROJEKAT

„Bambi šampioni” zdraviji i pametniji!

Autor: S. Đ. | 03.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Svakodnevna užina i dodatni čas fizičkog vaspitanja doprineli su da najmlađi đaci, pored poboljšanja fizičke kondicije i zdravstvenog stanja, poboljšaju i uspeh u školi, i to za osam odsto, rezultat je upravo završene prve godine projekta „Bambi neguje buduće šampione”.

„Bambi“ pomaže deci: Svetlana Glumac

„Bambi“ pomaže deci: Svetlana Glumac

Projekat je osmislila i sprovela kompanija „Bambi-Banat” uz podršku Ministarstva prosvete i kancelarije Unicefa u Srbiji, a njime je realizovan jedan čas fizičkog vaspitanja nedeljno sa decom uzrasta od prvog do četvrtog razreda u šest osnovnih škola u Srbiji.

Pored toga je za ukupno 2.024 đaka u tim školama tokom trajanja školske 2012/2013. godine bila obezbeđena svakodnevna užina, uniforme za fizičke aktivnosti, kao i sistematski pregled, navela je Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova „Denjub fuds grupe” i čijem sastavu posluje „Bambi-Banat”.


- Projektom „Bambi neguje buduće šampione” dokazali smo da jedna kompanija zaista može da napravi očiglednu promenu u društvu i na pravi način pomogne pravilnom rastu i razvoju najugroženije dece - istakla je Svetlana Glumac. Ona je najavila da će „Bambi” nastaviti ovaj projekat i u narednoj školskoj godini, ali sa većim obuhvatom škola, i ujedno apelovala na ostale društveno odgovorne kompanije u Srbiji da im se pridruže u akcijama pružanja pomoći deci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP