Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠARIĆEV KOMPANJON U PROLEĆE 2011. BEZ PROBLEMA PREŠAO SRPSKU GRANICU

Banana dolazio iz Španije da udaje ćerku

Autor: Ekipa Alo! | 09.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 3

Rodoljub Radulović zvani Miša Banana, koji je označen kao vođa narko-klana koji je krijumčario kokain iz Južne Amerike u Srbiju, poslednji put je dolazio u maju 2011. na svadbu svoje ćerke, ispričao je jedan od najbližih Radulovićevih prijatelja Milorad Marjanovic Selja u emisiji “Goli život” na Televiziji „Hepi“.

Rodoljub Radulović  zvani Miša Banana

Rodoljub Radulović zvani Miša Banana | Foto: RAS

Marjanović je rekao da ga je Radulović pozvao kod sebe u Španiju, a jedini razlog za poziv bilo je to što se ovaj biznismen, koji je već tada znao da je pod lupom policije, plašio da dođe sam u Srbiju.


-Za Beograd smo krenuli automobilom, a gepek nam je bio pun pršuta i kačkavalja koji je Miša spremio za svadbu. Slovenačka policija nas je jedva pustila preko granice, ali samo zbog hrane koju smo vozili sa sobom. Na srpskoj granici se tresao od straha kad je trebalo da pokaže pasoš i, kada smo konačno prešli u Srbiju, urliknuo je od sreće. Boravio je u Beogradu tri-četiri dana i vratio se u Španiju, posle čega u Srbiju više nije dolazio - ispričao je Marjanović.

Svadba

Svadba | Foto: Shutterstock


Radulovićev saradnik je govorio i o njegovim vezama sa braćom Šarić. Prema njegovim tvrdnjama, Miša Banana je za Šariće oprao 1,5 miliona evra, od toga je uzeo proviziju od 200.000 i to je jedini posao sa ovim kriminalnim klanom za koji on zna.

- Možda su mu te pare trebale baš zbog neke Ane, ko zna - rekao je Marjanović, koji je spominjao i Radulovićeve veze sa političarima od kojih je “jedan političar koji je dosta visoko u državnoj upravi bio sa porodicom na odmoru kod Miše Banane”.
 
Poslednji komentari
  • sima Vreme: 09.02.2013 11:27h

    Znalo se sve za njih ko zna koliko je PREDHODNA VLAST uzimala procenat od ovakve KRIMI BANDE, TADIC SVE ZNAO KAO I DJILAS !!!

  • @Sima Vreme: 09.02.2013 15:45h

    A što misliš da ova ne zna? Ili ona pre, sa Koštunicom na čelu? To su državni poslovi, moj Simo, a samo narod vuku za uši!

  • LETAC Vreme: 09.02.2013 16:54h

    samo kod ove vlasti se vidi volja da se obracuna sa kriminalom... VUCIC NIKADA ne bi dozvolio da saradjuje sa kriminalcima! ON JE PRAVNI MAZOHISTA, ne slazem se da da ucestvuju u NEKOM KRIMI MILJEU...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP