Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROTIV CECINOG NASTUPA

Bašić (LDP): Beograđani ne zaslužuju da im za Novu godinu peva osuđivana osoba!

Autor: Blic | 26.12.2013 - 13:47:00h | Komentara: 3

Beograđani nisu zaslužili da im prva Novu 2014. godinu čestita hapšena u akciji „Sablja“ zbog saradnje sa Zemunskim klanom, čiji su pripadnici osuđeni za ubistvo premijera Zorana Đinđića, osoba koja je osuđena zbog finansijskih malverzacija, udovica Željka Ražnatovića Arkana, simbola krvavih ratova iz devedesetih - kaže se u pisanoj izjavi predsednika beogradskog odbora LDP Mladena Bašića.

Mladen Bašić, čovek od poverenja Čedomira Jovanovića

Mladen Bašić | Foto: Božidar Petrović

Kako navodi Bašić, to nije samo prvorazredni skandal, već je i ruganje svakom pristojnom čoveku koji u Beogradu živi.

- Imamo razumevanje za teško finansijsko stanje u kojem se Beograd nalazi, jasno je svima koji su dobronamerni da novca za velika slavlja nema, ali se zato najoštrije protivimo da se umesto pristojnog dočeka, glavni grad pretvori u mesto u kojem se organizuje manifestacija koja će označiti i potpuni moralni i kulturni bankrot i sunovrat. Kako je moguće organizovati ovakav događaj u zemlji u kojoj je ministar kulture do juče bio direktor Beogradske filharmonije? - kaže se u izjavi.
Bašić odluku naziva ruganjem ministru kulture i ljudima koji su sa oduševljenjem pozdravili to što je konačno neko ko se razume svoj posao postavljen na tako odgovornu državnu poziciju.
- Nakon veoma teške godine u kojoj su mnogi problemi mučili naše građane, godine pune velikih nada i razočaranja, Beograđanima nije potrebna repriza one sramote sa proslave Sprske nove godine iz 2007. godine i groteskne izjave ljubavi ove pevačice voljenom premijeru, njegovoj družini i hvalospevi njegovoj politici koja je uništila ovu zemlju.
Bašić ističe da je Beogradu i Srbiji dosta "ovakvih majki i očeva nacije, jer nismo zaslužili da nam i novogodišnju noć truju motivima za koje smo svi pomislili da su davna ružna prošlost naših života".
- Beogradu je potrebna nova energija i novi impuls koji će ga izvući iz stanja u kome se nalazi. U Beogradu glas moraju da podignu normalni i pristojni ljudi koji su od njega uvek pravili najlepše mesto za život u Srbiji. Oni moraju da ponovo postanu simbol Beograda i ona snaga koja će konačno stati u odbranu moderne, evropske Srbije - zaključuje Bašić.

 
Poslednji komentari
  • laki Vreme: 26.12.2013 14:36h

    pa neka čeda plati od svojih miliona druge koji su njemu dragi pošto ima za putrošestvije po svetu od para koje dobije i od budžeta za ldp, sava centar kojiko znam još nije namiren od ldpea a pare su velike.

  • Deka Mika Vreme: 26.12.2013 15:06h

    Alo bre ,da li ti znaš ko ti je vođa i sa kim se sastajao,ljubio u usta,koga je posećivao u zatvoru,šta kažu bivši članovi kada odlaze iz stranke?Kada Srbija može da dozvoli sebi da svaki dvadeset i peti koji izađe na izbore glasa za njega,jer svi vi ostali ste ikebane,onda će mo preživeti i Cecu.

  • gaga Vreme: 26.12.2013 23:09h

    ista su to g...a !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP