Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEMANTOVAO NJEGOVE NAVODE

Beba Popović objasnio ko je Nikola Sandulović

Autor: Tanjug | 28.10.2014 - 12:43:00h | Komentara: 2

Dugogodišnji saradnik bivšeg premijera Zorana Đinđića Vladimir Popović Beba izjavio je danas da Nikola Sandulović nikada nije bio savetnik Zorana Đinđića.

Prima razočarane liberale: Vladimir Beba Popović

Vladimir Beba Popović | Foto: Andrej Isaković

"To je apsolutna laz", rekao je Popović Tanjugu.
Kako su preneli beogradski mediji, dok se publika smejala, on je na srpskom jeziku dovikivao da su "izbori bili neregularni".
Popović je rekao da Sandulović ne samo da nije bio Đinđićev savetnik, te da je bio jedan od sedam, osam pratilaca Đinđića, nego i da ga je bivši premijer sklonio zbog incidentnog ponašanja, tuča i kriminalne prošlosti.
Popović je podsetio da je 2002. godine u maju, na istom mestu, u Londonskoj školi ekonomije i Đinđić držao predavanje, te da je i tada bila organizovana jedna grupa studenata, navodno iz Bosne, a povezana sa određenim ljudima iz Beograda, koja je takođe verbalno napadala premijera, te je jedan izvanredan događaj pao u senku režiranih incidenata.
Sandulović je, naveo je Popović, u vreme petooktobarskih promena tražio od Đinđića neke privilegije na račun "zasluga" iz 1996. godine, ali je premijer odbio sve njegove zahteve, nakon čega je Sandulović postao njegov otvoreni neprijatelj.
Priča o tome da je njegov savetnik počela je da se plasira pre pet, šest godina, u veme vlasti Demokratske stranke, jer je, kaže Popović, DS-u bila potrebna jedna takva opskurna ličnost za obračune sa Đinđićevim saradnicima i prijateljima, među kojima su bili i on sam, ali i Čedomir Jovanović i bivši lideri DOS-a.

Nikola Sandulović

Nikola Sandulović | Foto: Mitar Mitrović

Popović je rekao i da je Sandulović na Facebooku početkom godine objavio da podnosi ostavku na mesto predsednika nekakve stranke koja ne postoji.
Juče u Londonu on se predstavljao kao predsednik Republikanske partije.
Nikola Sandulović (51), koji je široj javnosti postao poznat januara 2010.
kada se dogodila eksplozija njegovog automobila ispod koga je bila postavljena bomba, prema pisanju medija, 1998. bio je član Glavnog odbora Demokratske stranke.
Prema pisanju medija, i februara 2006. bomba je bačena u dvorište Sandulovićeve vile na Senjaku.
Sandulović je hapšen u akciji "Sablja" 2003. godine, a njegovo ime našlo se i u policijskoj "Beloj knjizi". Poznat je kao vlasnik nekoliko lokala u centru Beograda.
Republikanska partija, na koju se Sandulović poziva, registrovana je januara 2014, a njen osnivač i predsednik bio je narodni poslanik Vladimir Cvijan, koji je predstavio ciljeve, program i rukovodstvo stranke.
Kao jednog od osnivača i člana najužeg rukovodstva predstavio je i Nikolu Sandulovića.
Sandulović se pominje i kao vlasnik nekoliko prestoničkih ugostiteljskih objekata, a tabloidi su objavljivali i pikanterije iz njegove veze sa pevačicom Slađanom Delibašić "Đogani" kojoj je, prema pisanju medija, poklonio automobil "jaguar".
Poslednji komentari
  • B54 Vreme: 28.10.2014 18:01h

    Što, Bebo ne spomeneš kako su Sandulović i advokatica "smrzli" AV na "predavanju" ?

  • Aleksandar Vreme: 29.10.2014 14:31h

    Čuj, pa on ima vilu na Senjaku?! Vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata? Kako je on to sve stekao u siromašnoj Srbiji? Kako došlo tako otišlo, valjda sada hoće da mu to uzmu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP