Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIZNISMEN TVRDI DA JE BIVŠI PREDSEDNIK IMAO PRETENZIJE PREMA HRVATSKOJ ZVEZDI

Beba Popović: Tadić
je želeo Severinu! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 31.03.2013 - 15:40:00h | Komentara: 10

Bivši predsednik Srbije želeo je hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković “na tacni”, tvrdi biznismen Vladimir Beba Popović.

Vladimir Beba PopovićTadić želeo Severinu: Vladimir Beba Popović | Foto: Vesna Lalić

On organizuje prijem u Hrvatskoj da bi ona došla na prijem da se on s njom vidi, da se s njom upozna”

Ovaj podatak je, kako prenosi press.rs, bivši šef biroa za informisanje izneo u emisiji “Živa istina” na televiziji “Atlas”, naglasivši da je Tadić želeo trofej u vidu Severine Vučković jer je sebe smatrao najvećim zavodnikom u regionu, kao i šta je sve radio kako bi skrenuo njenu pažnju:

- Ja sam bio jedan od onih koji su se trudili, na način na koji to mogu, da Boris Tadić izgubi izbore. I da DS izgubi izbore. To sam radio jer sam znao da bi opstanak Borisa Tadića i DS-a na vlasti još pet godina bio katastrofalan po građane Srbije i region, jer on nas je svađao sa svima u regionu. Sa Hrvatskom je pravio dobre odnose samo onda kada je imao lične interese, poput toga da mu donesu Severinu na pladnju (“na tacni”, prim aut) jer se on jedno jutro probudi i kao, mogao bi on kao veliki Don Žuan Balkana da ima skalp Severine - izjavio je Popović i otkrio da je Tadić činio sve kako bi skrenu pažnju hrvatske zvezde.

Boris Tadić

Želeo Seve na tacni: Boris Tadić | Foto: FoNet

- I onda on naruči intervju u “Globusu”. Izađe intervju predsednika Srbije u hrvatskim vodećim novinama gde očekujete 1.000 stvari počev od Vukovara. A naslov intervjua: “Budim se sa Severinom”. On se budi uz njene pesme - iščuđavao se Beba koji je dodao i da je nekadašnji predsednik Srbije organizovao prijem u Hrvatkoj kako bi upoznao pevačicu.


- On organizuje prijem u Hrvatskoj da bi ona došla na prijem da se on s njom vidi, da se s njom upozna. A kad ona hladno prođe pored njega, onda...Zbog toga sam bio protiv njega - izjavio je Vladimir Beba Popović.

Ne osvrće se: Severina Vučković

Severina Vučković | Foto: Rajko Ristić

Povodom Popovićevih tvrdnji kontaktirali smo predstavnika za štampu Borisa Tadića, ali nam nije stigao nikakav odgovor. Takođe, ni iz tabora hrvatske pop zvezde nisu želeli da komentarišu Popovićeve navode.

Poslednji komentari
  • Strvban Vreme: 31.03.2013 17:43h

    I sta bi se desilo da je ona pristala? Samo bi nas obrukao.

  • gile Vreme: 31.03.2013 23:31h

    Svaka cast nema greske koljem bika radi kila mesa glasao sam za Tadica ali da sam ranije cuo ovaj intervju to sigurno ne bih uradio i nije mi krivo sto sam bio budala jer to nije odlucilo ovo je najjaca prica posle 5 og oktobra ovo su prave price ovo je sustina steta sto je rbija u ovakvom stanju da to nijedna TV ne sme da objavi ovu pricu

  • Milica Vrnjacka Banja Vreme: 01.04.2013 01:04h

    Jako se stidim sto zivim u Srbiji i sto sam glasala za Gdina Tadica u svoje vreme i ja i cela moja porodica! Zar pored silnih pitanja siromastva, nezaposlenosti, gladi, nezaposlenoscu mladih, nabedjeni Dzorz Kluni je hteo ovu plastikaru Severinu! Jaoj, za koga je moja porodica glasala...Ne volim Bebu, ali ovo je tacno! Dzorz Kluni, u srpskoj verziji! Nije ni cudo sto mu je prva zena u manastiru ! Sramota...

  • ivana Vreme: 01.04.2013 01:41h

    jedino pameto od generalnog direktora RTS-a što sam čula, a inače ga ne podnosim, je to što je ovog "čoveka" nazvao lakiranom bubašvabom!! dobro svi znaju ko je Beba Popović!!!

  • ccc Vreme: 01.04.2013 02:11h

    Ovaj Popovic je za neku ustanovu. Pravo je pitanje zbog cega je dosao u CG, i po cijoj direktivi i za koliko novca napada Miodraga Lekica. Iz senke uredjuje crnogorski Pink, na kome su uveli vesti na svakih sat vremena u kojima se pljuje opozicija na najgori nacin. Ovaj covek je teska bara..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP